2013-06-01 16:16:04
Φωτογραφία για Μ. Κεφαλογιάννης: Τεράστιο το αναπτυξιακό έλλειμμα της Δυτικής Ελλάδας
Ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας το Προσυνέδριο Δυτικής Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο παρευρίσκονται ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο... πρώην εκπρόσωπος του κόμματος, βουλευτής Επικρατείας, Γιάννης Μιχελάκης.

Κατά την έναρξη ο υπεύθυνος του συνεδρίου Φίλιππος Ταβρής είπε ότι «στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα εκτός από τον πυρήνα της ιδεολογίας μας. Θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην ελληνική κοινωνία σήμερα, για να γίνει επιτέλους αυτή η αλλαγή», ενώ ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν τρία ακόμα συνέδρια τα οποία θα είναι θεματικά. Το πρώτο στη Θεσσαλονίκη με θέμα τα εθνικά ζητήματα και την ασφάλεια, το δεύτερο στο Ναύπλιο για το σύνταγμα και το τρίτο στην Αθήνα, που θα αφορά στην ανάπτυξη.

Παίρνοντας τον λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε ότι «θέλουμε με τα συνέδρια αυτά να βοηθήσουμε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει την Ελλάδα, καθώς η Ελλάδα του αύριο χρειάζεται νέα δεδομένα. Ζούμε μια τεράστια κρίση, χρειάζονται αλλαγές στο οικονομικό, κοινωνικό και θεσμικό επίπεδο».


Σε ερωτήσεις για τις χθεσινές επαφές του με φορείς της Δυτικής Ελλάδας ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε πως η Δυτική Ελλάδα έχει ένα αδικαιολόγητα τεράστιο αναπτυξιακό έλλειμμα. Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχει ολοκληρωθεί ο μεγάλης σημασίας δρόμος της Πατρών-Κορίνθου.

Οσον αφορά την οικονομική κατάσταση επεσήμανε ότι με τις προσπάθειες του πρωθυπουργού και τις επαφές του στο εξωτερικό έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση για την οικονομία της χώρας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι πρέπει πρώτα εμείς να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει σε όλους της τομείς της Νέας Δημοκρατίας και ακολούθως να γίνει η αλλαγή στη χώρα.

patrastimes.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ