2013-06-01 18:34:21
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο Φρανσουά Μοντέστο πρόκειται -εκτός και εάν αλλάξει κάτι δραματικά- να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται, εδώ και καιρό, ο Μάρκο Πάντελιτς.

Το πλάνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή και το πρώτο μέλημα των ιθυνόντων των ερυθρόλευκων είναι οι αποχωρήσεις. Όπως όλα δείχνουν οι Μοντέστο, Πάντελιτς και Ντιελνά, όπως αναφέραμε νωρίτερα, δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στο Λιμάνι ενώ για τον Πίνο υπάρχουν αρκετά εμπόδια.

Ειδικά οι τρεις πρώτοι όμως φαίνεται πως είναι εκτός του προγραμματισμού του Μίτσελ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Εκτός των άλλων στον... αέρα παραμένει ο Ιμπαγάσα αλλά και ο Γκρέκο, που ακόμα δεν ξέρουν εάν θα μείνουν ή όχι στην ομάδα, όπως και ο Κοντρέρας. Γενικότερα υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα προς συζήτηση Βέβαια υφίσταται και το... μέτωπο των δανεικών. Όπως επίσης ο Ολυμπιακός έχει και παίκτες με μεγάλη ζήτηση στην Ευρώπη που μπορεί να φύγουν... Τέτοιοι είναι οι Μέγιερι, Φέισα, Μήτρογλου, Μασάντο, Σιόβας, Τζιμπούρ και Αμπντούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περι...μπάτσων!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περι...μπάτσων!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ