2013-06-01 20:04:39
Φωτογραφία για ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ... ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Από την «διακεκαυμένη ζώνη» των παικτών που παραχωρήθηκαν φέτος δανεικοί από τον Ολυμπιακό, ουσιαστικές ελπίδες να μείνουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου διατηρούν μόνο οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Ζαραδούκας.

Καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου στον Ολυμπιακό, αναμένεται να διαδραματίσει η έκβαση των υποθέσεων που αφορά του παίκτες που τελούσαν υπό καθεστώς δανεισμού την σεζόν που μας πέρασε.

Ο λόγος για τους Πέταρ Γκρμπιτς, Αλεξάνταρ Κατάι, Ανδρέα Τάτο, Γιάννη Ζαραδούκα, Δημήτρη Διαμαντάκο, Γιάννη Ποτουρίδη και Σουμπίνιο Μαρινάλντο.

Ο Μίτσελ θα κληθεί σύντομα να πάρει τις τελικές του αποφάσεις αναφορικά για το ποιοί από τους επτά αυτούς ποδοσφαιριστές θα «πιάσουν» θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Με βάση πάντως, τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες μέρες, και με βάση την επιθυμία του Ισπανού τεχνικού να ψαλιδιστεί το ρόστερ, τα πράγματα δεν μοιάζουν τόσο ρόδινα Το "katimagiko.gr" παραθέτει τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης και εμείς σας τις μεταφέρουμε:


Πέταρ Γκρμπιτς: Εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της ΟΦΚ Μπέογκραντ πραγματοποίησε φέτος ο Πέταρ Γκρμπιτς. Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του 24χρονου Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού «ξύπνησαν» το ενδιαφέρον τόσο του Ερυθρού Αστέρα, της Μπέογκραντ, αλλά ρωσικών και γερμανικών συλλόγων. Ο Ερυθρός Αστέρας ωστόσο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, λόγω και των εξαιρετικών σχέσεων που διέπουν Θρύλο και Αστέρα!

Αλεξάνταρ Κατάι: Πολύ καλές εμφανίσεις έχει πραγματοποιήσει φέτος ο Αλεξάνταρ Κατάι με την φανέλα της Βοϊβοντίνα. Οι ιθύνοντες του σερβικού συλλόγου προσανατολίζονται να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό την αγορά του νεαρού Σέρβου μεσοεπιθετικού και με δεδομένη την αποπομπή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την θέση του τεχνικού συμβούλου, είναι πολύ πιθανό να το πετύχουν.

Ανδρέας Τάτος: Με διαφορά ο παίκτης που ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία με τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό! Διέπρεψε στον Άρη το τετράμηνο του δανεισμού του, συμβάλλοντας τα μέγιστα , ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να παραμείνουν στα σαλόνια της Super League. Ο Μίτσελ σε ανύποπτο χρόνο έχει εκφραστεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την αξία του 23χρονου μέσου δηλώνοντας ότι τον πιστεύει αρκετά.

Γιάννης Ζαραδούκας: Ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός είχε θετική παρουσία στο τετράμηνο του δανεισμού του στον Άρη. Η παραμονή του «Ζάρα» συγκεντρώνει μοιρασμένες πιθανότητες, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση διοίκησης και τεχνικού επιτελείου για απόκτηση παίκτη που θα αποτελέσει μπακ – απ του Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δημήτρης Διαμαντάκος: Απέκτησε εμπειρίες και πήρε λεπτά συμμετοχής τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στον Άρη, όπου αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η παραμονή του ωστόσο, στον Ολυμπιακό θεωρείται πολύ δύσκολη και πιθανότατα η νέα σεζόν να τον βρει να αγωνίζεται δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.

Γιάννης Ποτουρίδης: Ο νεαρός στόπερ πήρε χρόνο συμμετοχής στον Πλατανιά και είχε σημαντικό μερίδιο στη εξασφάλιση της παραμονής της κρητικής ομάδας στην Super League. Πάντως, πολύ δύσκολα προβλέπεται να πιάσει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μαρινάλντο Σουμπίνιο: Ο Βραζιλιάνος μέσος προέρχεται από μία μέτρια σεζόν στον Ατρόμητο. Ο Σουμπίνιο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει ήδη τρία χρόνια στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει ούτε σε μία σεζόν να παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και ...βολοδέρνει αγωνιζόμενος με την μορφή δανεισμού σε Πανσερραϊκό (2010-11), ΟΦΗ (Α' γύρος 2011-12), Λεβαδειακό (Β' γύρος 2011-12) και Ατρόμητο (2012-13).

Εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό ανασταλτικό ρόλο για τον ίδιο αποτελεί το γεγονός ότι καταλαμβάνει θέση ξένου μη κοινοτικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ