2013-06-01 21:49:10
Φωτογραφία για Kατερίνα Στικούδη: Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την Φουρέιρα
H Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόντρα της με την αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Μαργαρίτα.

Στο παρελθόν η αδελφή της Ελένης είχε επιτεθεί στην Κατερίνα Στικούδη μέσω του twitter και είχε γράψει το εξής: «Ποιοι είμαστε; Πού πάμε; Γιατί τραγουδά η Κατερίνα Στικούδη; Ως μεγαλύτερη, αν η αδερφή μου δεν είχε ταλέντο, θα ήμουν η πρώτη που θα της το έλεγα… απλά κάποιες σαν τη Στικούδη, έχουν κάνει τους ανθρώπους προκατειλημμένους». Και σαν μην έφτανε αυτό το καυστικό σχόλιο έκανε και ένα δεύτερο που έλεγε πως: «Δεν φταίει εκείνη. Αυτοί που της δίνουν τραγούδια φταίνε, και ακόμη πιο πολύ, αυτοί που την ακούν!».

Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα της Κατερίνας να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Αυτό που είπε σε κοντινό μου συνεργάτη ήταν πως η αδερφή της δεν το εννοούσε αυτό που έγραψε και πως έκανε πλάκα. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω να χωρίσω κάτι με την Ελένη, γιατί κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Επειδή και οι δυο χορεύουμε όταν ερμηνεύουμε τα τραγούδια μας, αυτό δεν σημαίνει ότι εκπροσωπούμε το ίδιο είδος μουσικής», δήλωσε η Κατερίνα.


Ακόμη συμπλήρωσε πως ο δικός της αδερφός δεν θα έκανε ποτέ τέτοια σχόλια για συνάδελφο της και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο ο αδερφός μου. Είναι πολύ καλή ψυχή. Δεν πιστεύω ότι η αδερφή της Ελένης είναι κακός άνθρωπος απλά είμαι σίγουρη πως ο αδερφός μου δεν θα σχολίαζε ποτέ αρνητικά κάποια συνάδελφό μου».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ