2012-04-05 00:01:46
Φωτογραφία για Τα πιο περίεργα θεματικά πάρκα του κόσμου (pics)
Το περιοδικό Time έφτιαξε μια λίστα με τα πιο περίεργα θεματικά πάρκα στον κόσμο.

Μερικά είναι αποκλειστικά για παιδιά, κι άλλα αποκλειστικά για ενήλικες. Δείτε τα.

ΒonBon Land

Iδιαιτέρως περίεργο πάρκο - με παιχνίδια όπως "Το ποντίκι που κάνει εμετό", "Το σκυλί που πέρδεται" και άλλα αντίστοιχα, φαίνεται πως τραβάει τους μικρούς σαν μαγνήτης! Οι γονείς το θεωρούν σιχαμερό, όμως τα παιδιά το βρίσκουν τόσο αστείο που, όπως φαίνεται, κανένας μπαμπάς ή μαμά δεν μπορεί να το γλυτώσει. Όπως λένε όσοι εργάζονται εκεί, χρειάζεται απλά να μπεις στην κατάλληλη διάθεση Dollywood

Το λούνα παρκ της Dolly Parton βρίσκεται στο Tenessee και απασχολεί 3.000 άτομα. Κάθε χρόνο το επισκέπτονται περίπου 1,5 εκατ. άτομα και μπορεί εκεί κανείς να δει, πέρα από τα κλασικά παιχνίδια, συναυλίες, ορχήστρες, εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, εστιατόρια, και φυσικά εμφανίσεις της Dolly με την φαμίλια της.


Love Land

Βρίσκεται στην Κορέα και... είναι αρκετά προκλητικό. Γλυπτά ανθρώπων που κάνουν σεξ, γυναίκες με ανοιχτά πόδια, άντρες με κατεβασμένα παντελόνια, το πάρκο Love Land είναι μοναδικό. Όταν κάποιος Κινέζος επιχειρηματίας άνοιξε το ίδιο πάρκο στην Κίνα, μέσα σε μερικές μέρες οι αρχές το έκλεισαν για πάντα, φυσικά λόγω ανηθικότητας...

Republic of the children

Μία μικρή πολιτεία για παιδιά! Με δικαστήριο, νόμους, κανόνες, βουλή, εκκλησία, αεροδρόμιο, μαγαζιά. Είναι ένα μεγάλο εκπαιδευτικό πάρκο και μάλιστα μια φορά το χρόνο γίνεται και ένα συνέδριο με θέματα που θέτουν τα παιδιά, ψηφίζοντας νόμους που ισχύουν μέσα στην πολιτεία τους.

Grutas Park

Εδώ ο Στάλιν, εδώ και ο Λένιν. Ένα πάρκο αφιερωμένο στο Σοβιέτ και στην SSR. Ο ιδιοκτήτης του, Viliumas Malinauskas, συγκέντρωσε τα αγάλματα που αποσύρθηκαν όταν η Λιθουανία έγινε ανεξάρτητη το 1990 και έφτιαξε ένα θεματικό πάρκο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

www.akoys.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ