2013-06-05 01:01:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Ληστεία σε περίπτερο στην Tριών Συμμάχων - Xτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι και την τραυμάτισε στο πόδι
Θύμα ληστείας έπεσε τη Δευτέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ιδιοκτήτρια περιπτέρου που βρίσκεται στην Πλατεία Τριών Συμμάχων απέναντι από την Εθνική Τράπεζα.

Ένας 44χρονος άνδρας, πιθανότατα Ρομά, μετέβη στο περίπτερο υποδυόμενος αρχικά τον πελάτη στη συνέχεια χτύπησε στο κεφάλι την ιδιοκτήτρια από την Αλβανία, ηλικίας 52 ετών, και την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι, προκειμένου να της αποσπάσει τις εισπράξεις, ποσό ύψους 250 ευρώ.

Στη συνέχεια, έκρυψε τα χρήματα σε απόκρυφο σημείο του σώματός του και εξαφανίστηκε.

Η παθούσα, η οποία μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και μετά από αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Πάτρας εντοπίστηκε στην οδό Μαιζώνος, απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, ο δράστης στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα χρήματα.

Σήμερα, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία για ληστεία.


Το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στην κάτοχό του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (3-6-2013) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα ο δράστης, μετέβη σε περίπτερο 41χρονης ημεδαπής, στην Πάτρα, όπου αφού την τραυμάτισε ελαφρά με αιχμηρό αντικείμενο, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Η παθούσα μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρισε.

Για τη σύλληψη του δράστη ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους Αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του σε κοντινή απόσταση και τη σύλληψη του.

Στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που είχε αφαιρέσει το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στην παθούσα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ