2013-06-05 06:23:01
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Με το... πλάνο του Μίτσελ
Στην τελική… ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακούενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πάντα βάσει των προτάσεων του Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός, ανέλυσε προ ημερών τις σκέψεις του στους ανθρώπους των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίες έγιναν δεκτές και αποφασίστηκαν οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και όπως φαίνεται, μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε πέντε με έξι μεταγραφές, οι οποίες θα… περιορίζονται, σε αρχικό πλάνο, στην απόκτηση δύο μέσους, έναν που θα έχει περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς και έναν που θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, αλλά και έναν ακραίο επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας.

Πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ενίσχυσης της δεξιάς πτέρυγας της άμυνας, αλλά και της γραμμής κρούσης, χωρίς να αποτελεί δεδομένο πως οι ενέργειες που θα γίνουν θα είναι για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα λογίζεται ως βασικός.


Βέβαια, δεν αποκλείεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων» να αλλάξει, αναφορικά με τις θέσεις που κοιτούν οι Πειραιώτες, σε περίπτωση που «σκάσει» πρόταση για παίκτη της ομάδας από το εξωτερικό και αποχωρήσει από το ρόστερ των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας.

Γιώργος Κυριακόπουλος
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ