2013-06-05 12:15:04
Φωτογραφία για Άλλος ένας νέος άνθρωπος χάνει την ζωή του στον Στρατό από Ανατροπή ενός πανάρχαιου Μ 113
Ο πόνος είναι τεράστιος και συνοδεύει την οργή μας για την απώλεια ακόμη ενός νέου ανθρώπου στον Ελληνικό Στρατό, που προκάλεσε η ανατροπή τεθωρακισμένου οχήματος Μ 113 στην περιοχή του Ωρωπού όπου συμμετείχε σε άσκηση.

Το συμβάν έγινε σε δρόμο παραλληλο της Εθνικής οδού. Μέχρι στιγμής από το ΓΕΣ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πως έγινε η ανατροπή του M 113.

Για μια ακόμη φορά το ΑΞΙΟΜΑΧΟ και η ένταση των πολεμικών ασκήσεων γίνονται η αιτία να θρηνήσουμε μια τεράστια απώλεια σε καιρό ειρήνης.

Αλλά βλέπεις, για τους στρατοκράτες και την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά η ειρήνη λογίζεται ως χρόνος προετοιμασίας για πολεμική αναμέτρηση.

Πόσοι ακόμη νέοι άνθρωποι θα θυσιαστούν στο βωμό της ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων, στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμο δύο αδίστακτων αρχουσών τάξεων.

Στην Ελλάδα οι νέοι οδηγούνται στην αυτοκτονία μέσα και έξω από τον στρατό, χάνουν την ζωή τους σε θανατηφόρα ατυχήματα στον στρατό, ενώ στην Τουρκία η κυβέρνηση Ερντογάν και οι Πραιτωριανοί των ΜΑΤ τους δολοφονούν γιατί αγωνίζονται και αντιστέκονται στον Νεοοθωμανισμό.


Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό και τις Δυνάμεις Καταστολής.

Απαιτούμε να σταματήσει το ΓΕΣ να κρύβετε, να κάνει έρευνα και να αποδώσει ευθύνες.

Ευθύνες όμως που είναι κυρίως πολιτικές και βαραίνουν για πάντα τις πλάτες της κυβέρνησης, του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.

Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος τι σημαίνει η παρουσία του στο ΥΠΕΘΑ για τους συναδέλφους στρατιώτες και το μόνιμο προσωπικό;

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους του άτυχου νέου και στεκόμαστε στο πλευρό τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ