2013-06-05 14:26:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Θα φυλάω εγώ τη Μαρία για να μπορέσουν οι γονείς της να ζήσουν απλές οικογενειακές στιγμές - H συγκινητική προσφορά συμπολίτισσας
Κάθε φορά που μία οικογένεια έχει ανάγκη, εμφανίζονται άνθρωποι που αναδεικνύουν το μεγαλείο της ψυχής και το φιλότιμο του Έλληνα.

Είναι γνωστό οτι μόλις για δεύτερη φορά ο πατέρας της μικρής Μαρίας απο την Πάτρα, που εδώ και χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας, ξεκίνησε αγώνα για τα φάρμακα της κόρης του, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για αρωγή από όλη τη χώρα, αλλά και από κάθε άκρη της υφηλίου.

Υπήρξε όμως και μία γυναίκα που μόλις πληροφορήθηκε οτι οι γονείς της Μαρίας, είναι καθηλωμένοι στο προσκεφάλι της και δεν διαθέτουν ούτε λεπτό προσωπικής ζωής, προσφέρθηκε να κάθεται στο πλευρό της προκειμένου "ο πατέρας και η μάνα να μπορούν να ζήσουν έστω και για λίγο στιγμές χαλάρωσης μέσα στη σκληρή τους πραγματικότητα".

Πολλές φορές η συμπαράσταση δεν εκφράζεται ούτε με χρήματα (που άλλωστε η οικογένεια της Μαρίας ποτέ δεν ζήτησε) ούτε με άλλες μεθόδους υλικής υποστήριξης.

Υπάρχει και η ανθρώπινη και ψυχολογική στήριξη, που τις περισσότερες φορές βοηθά έτσι ώστε οι άνθρωποι που κουβαλούν καθημερινά το σταυρό, να παίρνουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ