2013-06-05 15:50:19
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Ένα ξεχωριστό μήνυμα θα περάσουν οι φετινοί τελικοί της Α1 Μπάσκετ με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, να το αποκαλύπτει και τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Παπανικολάου να λένε τα καλύτερα.

«Με πρωτοβουλία των διοικήσεων του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ, υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ, αλλά και τη συνεργασία των δύο ΚΑΕ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ότι στη διάρκεια των τελικών έξω από συγκεκριμένες πύλες των δύο γηπέδων, θα υπάρχουν ειδικά σημεία, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να συγκεντρώνουν τρόφιμα και ρούχα με τη βοήθεια της Μητρόπολης Πειραιά και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θέλοντας να δώσουμε μια άλλη κατεύθυνση σε αυτό που θα δούμε όλοι στο επόμενο διάστημα. Πάντα ένας από τους δύο θα πάρει το πρωτάθλημα, ένας το κύπελλο και θα κερδίσει ο καλύτερος στον αγωνιστικό ρόλο» είπε ο Γιώργος Χαλβατζάκης.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τόνισε σχετικά: «Κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, κάθε κίνηση μέσω της οποίας βοηθάμε συνανθρώπους μας είναι καλοδεχούμενη. Όλοι οι παίκτες και οι φορείς των δύο ομάδων, θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν να πετύχει αυτή η πρωτοβουλία. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη».


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου: «Είναι πολύ όμορφο να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες, να δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στο μπάσκετ. Είναι καλό να κάνεις πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και να καταφέρεις να κάνεις κάποια τέτοια κίνηση και να ξέρεις ότι θα κάνεις ένα πρόσωπο να χαμογελάσει, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ