2012-04-05 19:36:01
Φωτογραφία για Επικοινωνιακή ήττα για την ΑΕΚ, χάνει την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ψωμιάδη
Κρίσιμη μέρα για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναμένεται να είναι η Τετάρτη (4/4) καθώς στα δικαστήρια θα εκδικαστεί το ποινικό μέρος της υπόθεσης Ψωμιάδη, ενώ στην εφορία η διοίκηση θα πρέπει να βρει άκρη,με τις πληρωμές για να αποφευχθεί η ποινή αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA. Διαβάστε το σκεπτικό της δικαίωσης Ψωμιάδη για τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά και τις καταθέσεις των βασικών μαρτύρων, Αδαμίδη&Ρωσίδη.

Και ενώ η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στις ενέργειες του Ανδρέα Δημητρέλου στην εφορία, προκειμένου να άρει την δέσμευση του 50% των λογαριασμών της ΠΑΕ, για να μπορέσουν να μπούνε τα χρήματα του δανείου Νικολαΐδη και να πάνε στις πληρωμές παικτών και προπονητών(νυν και πρώην), η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της οικογένειας Ψωμιάδη και της περιουσίας τους, έφερε τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα η δικαστής κα Κωνσταντίνα Σπηλιωτοπούλου, δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, για το οποίο οι εκπρόσωποι της κιτρινόμαυρης εταιρείας πανηγύριζαν στις 15 του περασμένου Φλεβάρη.


Όπως μάλιστα μας επισημάνθηκε από το γραφείο του κ. Οικονομόπουλου, από το 6σελιδο της απόφασης, ιδιαίτερη ενδιαφέρον παρουσιάζεται από την έκτη σειρά πριν το τέλος έως την 13η σειρά της επόμενης σελίδας και η αναφορά στο τέλος της πέμπτης σελίδας (τέσσερις σειρές από το τέλος) έως την αρχή της επόμενης - τελευταίας σελίδας της απόφασης.

Είναι δηλαδή τα σημεία στα οποία η κα Σπηλιοτοπούλου αποδέχεται και δικαιολογεί τα όσα υποστήριξαν και στηρίχθηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ψωμιάδη, στο υπόμνημα που είχε κατατεθεί μια βδομάδα μετά την εκδίκαση.

Αύριο (4/4) είναι το ποινικό δικαστήριο και εκεί αναμένεται να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ ο Χάρης Οικονομόπουλος, όπου θα τοποθετηθεί και επί του θέματος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ