2012-04-05 19:37:08
Φωτογραφία για Σανίδα σωτηρίας για την ΑΕΚ οι επαφές Νικολαΐδη με επιχειρηματίες
Σε προχωρημένες επαφές με επιχειρηματίες, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν χορηγία στην ΑΕΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ, βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σύμφωνα με την «Sportday», ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» προσπαθεί να βρει και έσοδα για την ΠΑΕ με δεύτερη συμφωνία, η οποία θα βάλει στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων» το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι δύο περιπτώσεις συνδέονται μεταξύ τους, ενώ τρίτη συνιστώσα είναι το γήπεδο, το οποίο ελκύει νέους επενδυτές και χορηγούς.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα προσπαθήσει σήμερα να έρθει σε συμφωνία με την εφορία, για να πάρει η ΑΕΚ φορολογική ενημερότητα και να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί της, προκειμένου να προχωρήσει εντός της ημέρας στις απαιτούμενες πληρωμές και να αποφύγει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Συνολικά η ΑΕΚ οφείλει 1,25 εκατ. ευρώ από τη δόση του άρθρου 44 που έπρεπε να είχε καταβληθεί τον Σεπτέμβριο. Για την ώρα μπορεί να διαθέσει μέχρι 100.000 ευρώ και ο Ανδρέας Δημητρέλος υποστηρίζει πως, αν η ΑΕΚ διαλυθεί, η εφορία δεν θα μπορεί να εισπράξει τίποτα.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Μανόλο Χιμένεθ και Κλαούντιο Νταντόμο για νέο διακανονισμό αποπληρωμής των χρεών και πλέον πρέπει να κάνει ανάλογα deal με τους Μπλάνκο, Βάργκας, Κάρλος και Μπέλεκ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης/zougla notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ