2012-04-05 19:37:31
Φωτογραφία για Γκιράρντι: Ο Νίνης ανήκει στην Πάρμα
Με δηλώσεις του σε εκπομπή στο "TV Parma" ο πρόεδρος των Ιταλών επιβεβαίωσε πως ο Σωτήρης Νίνης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Καμπιονάτο. Επιμέλεια: Πέτρος Παπαμακάριος  Από την Δευτέρα τα σενάρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη στην Πάρμα είχαν φουντώσει στην Ιταλία.

Έκαναν λόγο μέχρι για ταξίδι του 22χρονου άσου στην γειτονική χώρα και παρουσίαση του. Κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαιώθηκε αφού ο Νίνης ήταν στην Ελλάδα και δεν ταξίδεψε ποτέ για την Ιταλία.

Η μεταγραφή του διεθνή άσου στην Πάρμα όμως έχει τελειώσει και αυτό το αποκάλυψε με τον πλέον επίσημο τρόπο και ο πρόεδρος των Ιταλών Τομάζο Γκιράρντι με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή "Barsport" στο κανάλι "TV Parma".Χαρακτηριστικά ο Τζιράρντι ο οποίος μίλησε για την απόκτηση ενός εκ των καλύτερων νέων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη σημείωσε σε ερώτηση που του έγινε για τον Σωτήρη Νίνη:"Τον έχουμε πάρει. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους στη Ευρώπη και είμαστε περήφανοι που διάλεξε εμάς. ήταν ελεύθερος μπορούσε να βρει καλύτερες ομάδες αλλά επέλεξε την Πάρμα. Αυτό το παιδί έπαιξε στο τελευταίο Μουντιάλ και θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ηπείρου".Παράλληλα ένα ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η απόκτηση του Νίνη θα οδηγήσει εκτός Πάρμα τον Τζιοβίνκο ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Γιουβέντους και ο Κόντε τον θέλει πίσω.
 sport24 notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ