2013-06-26 12:13:03
Φωτογραφία για Η Miss Jumbo ζει τον έρωτά της στην Ψαρού
Το καυτό love story της κόρης του Μr Jumbo Χριστίνας Βακάκη με τον νεαρό εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ ταξίδεψε προσφάτως στην παραλία της Ψαρούς και «πνίγηκε» στις βουτιές, στο τζετ σκι και τις τρυφερές αγκαλιές...

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Η γοητευτική Miss Jumbo, κόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία με τα ομώνυμα καταστήματα Απόστολου Βακάκη, η οποία μόλις τον περασμένο χειμώνα έκανε την είσοδό της στην κοσμική ζωή της πόλης, και ο γοητευτικός νεαρός εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ ζουν εδώ και αρκετούς μήνες ένα καυτό ειδύλλιο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η φινετσάτη γόνος βρέθηκε στη Μύκονο όπου διατηρεί σπίτι τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της για να περάσουν ένα ξεκούραστο και σαφώς ερωτικό weekend. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε το μπάνιο του στην πολυσυζητημένη Ψαρού ενώ τα βράδια επισκεπτόταν για φαγητό το «Nammos» και για διασκέδαση πολυσύχναστα κλαμπ του νησιού.

Βασίλης και Χριστίνα επιδόθηκαν σε πολύωρο τζετ σκι και παιχνίδια στη θάλασσα

Σύμφωνα με άτομα από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, η Χριστίνα Βακάκη και ο Βασίλης Μιχαήλ διανύουν μία από τις καλύτερες φάσεις τους, η σχέση έχει δέσει και γι’ αυτό και δεν έχουν απολύτως κανέναν λόγο να κρύβονται. Ισως γι’ αυτό και μετά την πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους στα εγκαίνια του «Island» και τη φωτογραφία που διέρρευσε στον Τύπο δεν παίζουν πλέον κρυφτούλι με τους παπαράτσι.

Το χρυσό κορίτσι που σπούδασε σεφ στις ΗΠΑ και σήμερα εργάζεται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της οικογενειακής επιχείρησης έχει κάθε λόγο να δείχνει αλλά και να είναι χαλαρό και ευτυχισμένο, αφού διανύει ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής του στην αγκαλιά ενός ανθρώπου που αποδεικνύεται τζέντλεμαν και υπερπροστατευτικός. «Στο πρόσωπο του Βασίλη η Χριστίνα βρήκε τον άνθρωπό της», λένε φίλοι της και συνεχίζουν: «Από τότε που είναι μαζί του είναι πιο χαλαρή και πιο ευδιάθετη από ποτέ. Κυκλοφορεί συνέχεια χαμογελαστή κι έχει όρεξη για τα πάντα!».

Και οι δυο τους λατρεύουν την ηλιοθεραπεία και την υγιεινή διατροφή. Επίσης, διαθέτουν μόνιμα δικές τους ξαπλώστρες στο «Nammos»

Αργίες και Σαββατοκύριακα το νέο hot ζευγάρι της πόλης μεταβαίνει στη Μύκονο για ξεκούραση και διασκέδαση. Η μέρα περνάει με μπάνιο, πολλή ηλιοθεραπεία και φυσικά θαλάσσια σπορ τα οποία ο Βασίλης λατρεύει. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, οι δυο τους επιδόθηκαν σε πολύωρο τζετ σκι και παιχνίδια στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έμειναν στην παραλία περισσότερο από πέντε ώρες κι όταν αποχώρησαν αργά το απόγευμα ήταν ναι μεν καταπονημένοι, ωστόσο χαρούμενοι και πολύ μαυρισμένοι. «Και οι δυο τους λατρεύουν την ηλιοθεραπεία και την υγιεινή διατροφή. Διαθέτουν μόνιμα δικές τους ξαπλώστρες στο “Nammos” τις οποίες “αξιοποιούν” διαβάζοντας βιβλία και απολαμβάνοντας light γεύσεις», λένε φίλοι τους. Φήμες μάλιστα τους θέλουν να επιλέγουν τη Μύκονο και για τις καλοκαιρινές διακοπές τους αφού φίλοι τους, όπως ο Ζαννής Φραντζέσκος, η Αθανασία Κομνηνού και ο Χρήστος Δεληλάμπρος, θα βρίσκονται επίσης στο Νησί των Ανέμων Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τα μπάνια του στην πολυσυζητημένη Ψαρού

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ