2013-06-26 13:01:03
Φωτογραφία για «Είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη πανελλαδικά»
Με αφορμή τη διάλυση της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά και την σύσταση της νέας δικομματικής κυβέρνησης, ο πρόεδρος του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Μιχάλης Νικητάκης, σκεπτόμενος ως απλός πολίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση « Σχεδιασμοί και αποφάσεις πολιτικών προσώπων που ασκούσαν και εξακολουθούν να ασκούν εξουσία, κρατούν στα χέρια τους την τύχη ενός ολόκληρου λαού. Λανθασμένους σχεδιασμούς, καταστροφικές πολιτικές, πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα βιώσαμε και εξακολουθούμε να βιώνουμε μέχρι σήμερα και το μόνο που ακούμε είναι «…Ναι έγιναν και λάθη…» , όμως δεν έχουμε δει καμία τιμωρία-αποπομπή αυτών που πήραν λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος του ελληνικού λαού.

Αν ένας πολίτης κάνει κάποιο λάθος και ζημιώσει έναν συμπολίτη του, έρχεται η δικαστική εξουσία και τον τιμωρεί, εφόσον προσφύγει ο θιγόμενος στην δικαιοσύνη. Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι να βγαίνουν βουλευτές της πρώην τρικομματικής κυβέρνησης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να λένε «…Ωραία κάναμε κάποια λάθη και θα τα διορθώσουμε…» .


Πώς τιμωρούνται αυτοί που έκαναν αυτά τα λάθη;

Τιμωρούνται αναβαθμιζόμενοι σε νέες εργασιακές θέσεις(υφυπουργοί, υπουργοί, αντιπρόεδροι κ.ο.κ);

Αυτή είναι η τιμωρία τους;

Σήμερα βιώνουμε ότι για μία θέση υπουργού (μεγαλύτερος μισθός και ότι συνεπάγεται), ξεπουλιέται ακόμα και η ιδεολογική ταυτότητα κάποιων.

Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι προεκλογικά, υποψήφιοι και εκπρόσωποι της κυβέρνησης Σαμαρά κατηγορούσαν βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς ακόμα και τον αντιπρόεδρο της σημερινής κυβέρνησης του Σαμαρά, ότι με τις πολιτικές τους οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή.

Πώς είναι δυνατόν μετά από δύο χρόνια, αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή κατά ομολογία της τότε αντιπολίτευσης Σαμαρά, σήμερα να επιβραβεύονται με μία θέση στην νέα κυβέρνηση ως αντιπρόεδροι, υπουργοί και υφυπουργοί;

Αυτή είναι η τιμωρία τους ;

Προφανώς αυτές είναι οι μόνες νέες θέσεις εργασίας και το success story της ανάπτυξης της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ως απλός πολίτης θα περίμενα, όποιοι έβλαψαν την Ελλάδα να είχαν μία διαφορετική αντιμετώπιση. Όταν λέμε ότι κάναμε λάθη, δεν πάει να πει ότι παίρνουμε και συγχωροχάρτι.

Όμως εδώ θέλω να σταθώ σε κάποιους δημοκράτες που υπάρχουν ακόμα μέσα στον χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι οποίοι αν και αργά συνειδητοποίησαν ότι δεν έπρεπε να συμμετάσχουν σε μία κυβέρνηση που εξυπηρετεί ξένα τοκογλυφικά συμφέροντα.

Βέβαια, θεωρώ ότι με τον ίδιο τρόπο θα σκεφτούν σύντομα και την υπόθεση που αφορά την ιστορία της πατρίδας μας και αναφέρομαι στη βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία κατ’ επανάληψη αλλοιώνει την ιστορική πορεία του ελληνισμού, εξυπηρετώντας την ανθελληνική προπαγάνδα.

Ως απλός πολίτης και πρόεδρος του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, αυτό που θέλω για την χώρα μου και για αυτό αγωνίζομαι, είναι η διαφύλαξη της ιστορίας μας, της δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής.

Για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καθαρό και τίμιο αγώνα μας πανελλαδικά ως “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” με την κάθοδο μας στις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, καθώς επίσης και όποτε προκηρυχθούν Εθνικές εκλογές.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ