2013-06-26 13:26:03
Φωτογραφία για Ακόμη μια πετυχημένη δράση καταπολέμησης του παρεμπορίου από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αμαρουσίου
Με επιτυχία στέφθηκε ακόμη μια επιχείρηση πάταξης του παράνομου υπαίθριου εμπορίου από τη Δημοτική Αστυνομία στο Μαρούσι.

Η επιχείρηση αυτή εκτελέστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Π.Ε. της Νέας Λέσβου , με την πολύτιμη συνδρομή του προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επιχείρησης πάταξης του παρεμπορίου, προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και της Ασφάλειας , επενέβη σε συγκεκριμένο τμήμα της οδού Πεντέλης ( στο ύψος της Σχολής Ουρσουλίνων) , όπου το τελευταίο διάστημα είχε μετατραπεί σε χώρο πώλησης παράνομων προϊόντων. Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες παράνομων προϊόντων ( διάφορα είδη υποδημάτων, πήλινα πιθάρια, μεταλλικά στηρίγματα γλαστρών) . Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν καθοριστική η παρουσία του προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου στην επιτυχή διεκπεραίωση της επιχείρησης, καθώς το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας συνάντησε ισχυρή αντίσταση από τους παράνομους πωλητές.


Μετά τις κατασχέσεις των εμπορευμάτων, ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος, δηλαδή η επί τόπου καταστροφή έπειτα από την ρίψη τους σε απορριμματοφόρο που διέθεσε η Διεύθυνση Καθαριότητας. Παράλληλα επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα στους παράνομους πωλητές.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε την άμεση ανταπόκριση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου κ. Φώτη Τζελέπη, στο αίτημα που διατυπώθηκε για συνδρομή στο έργο της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι κοινές δράσεις κατά του παράνομου εμπορίου θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση κατά τη διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού ενόψει των επερχόμενων εμποροπανηγύρεων. Παράλληλα θα ενταθούν οι εποχούμενες περιπολίες του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας σε ολόκληρη την επικράτεια του Αμαρουσίου για τον έγκαιρο εντοπισμό και πάταξη των παραβατικών δραστηριοτήτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ