2013-06-26 19:30:56
Φωτογραφία για Πάτρα: Mε επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του Γ’ Παιδικού Σταθμού του Κοινωνικού Οργανισμού
Με χορούς, τραγούδια και όμορφα ποιήματα τα μικρά παιδιά του Γ' Δημοτικού Παιδικού Σταθμού του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, αποχαιρέτησαν την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 τη σχολική χρονιά και καλωσόρισαν το καλοκαίρι. Η καταπράσινη αυλή του Γ' Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στο Ζαβλάνι, γέμισε με χαρούμενες φωνές και αθώα χαμόγελα, με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, τους μικρούς μαθητές, να στέλνουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Οι μαθητές, υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους, αφιέρωσαν την εκδήλωση στην προστασία του περιβάλλοντος και τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου, αφού ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν "Καθαρή παραλία - Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα".

Στη γιορτή παραβρέθηκε η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου καθώς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδικών Σταθμών του Οργανισμού, Πόπη Λανοπούλου.

Η κυρία Παπαντωνοπούλου στο σύντομο χαιρετισμό της, έδωσε συγχαρητήρια στην προϊσταμένη Μαρία Μενύχτα και τις εκπαιδευτικούς του Παιδικού Σταθμού Βάσω Καψάλη και Μπέττυ Τσεκούρα, οι οποίες με πολύ αγάπη και μεράκι ετοίμασαν την γιορτή των παιδιών και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του Κοινωνικού Οργανισμού.

Η πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, δεσμεύθηκε επίσης, πως οι παιδικοί σταθμοί θα συνεχίζουν να παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τα παιδιά προσχολικής αγωγής, χάρη στην προσπάθεια όλων των εργαζομένων.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Cameron Diaz-Kate Upton: Παντού μαζί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Cameron Diaz-Kate Upton: Παντού μαζί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ