2013-06-26 22:02:19
Φωτογραφία για Ατελείωτος θρήνος στις κηδείες των 16χρονων κοριτσιών και της 41χρονης μητέρας
​Θρήνος, πόνος και σπαραγμός στις κηδείες των τριών 16χρονων κοριτσιών και της 41χρονης μητέρας που χάθηκαν έτσι άδικα τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο μετά το τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα για την ανείπωτη τραγωδία!

Όλοι ήταν εκεί… Φίλοι, συμμαθητές, συγγενείς βρέθηκαν στις 17:30 στο Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνοιξη, αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να πει το τελευταίο «αντίο» στο 16χρονο ξανθό αγγελούδι και τα καταγάλανα μάτια, την Σία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, όλοι φορούσαν μαύρο παντελόνι ή φούστα και ένα λευκό μπλουζάκι κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για όλους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της που δεν έφυγαν λεπτό από το φέρετρο, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας ήταν ανοιχτό. Η Σία ήταν ντυμένη με ένα στεφανάκι στα μαλλιά ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων Αυτό που σπάραξε καρδιές ήταν ο επικήδειος λόγος του δασκάλου της 16χρονης, που την ήξερε από τότε που ήταν μικρή.


Νωρίτερα, στις 13:00 το μεσημέρι στον Άγιο Στέφανο, λαοθάλασσα βρέθηκε στην κηδεία της 16χρονης Κατερίνας.

Όλοι ήταν συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό των κοριτσιών…

Η κηδεία της Μερίνης έγινε στις 16:00 στο Μαρούσι, μαζί με την 41χρονη μητέρα της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έγκυος!

Ο πατέρας ήταν η τραγική φιγούρα και υποβασταζόμενος αποχαιρέτησε τις γυναίκες της ζωής του!

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ