2013-07-06 11:47:04
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ... ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ
Στην υπόθεση του Μόργκαν Αμαλφιτανό έχει ρίξει όλο το βάρος ο Ολυμπιακός και ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις για τον Γάλλο χαφ μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Εμπόδια» στη μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό στον Ολυμπιακό βάζει η Μαρσέιγ, η οποία δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη και προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα (επιμένει στα 3 εκατ. ευρώ).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Γάλλο χαφ για τον οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.

Μόνο κάποιες κρούσεις για δανεισμό έχουν υπάρξει στη Μασσαλία και η υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι πιέζουν – με τη βοήθεια και του 28χρονου παίκτη – τους Γάλλους να δεχθούν την πρόταση που έχουν καταθέσει.

Σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης και εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν τον Αμαλφιτανό. Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση πως η ιστορία θα έχει τελειώσει (θετικά) μέσα στο Σαββατοκύριακο.


Το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο Champions League είναι από τα διαπραγματευτικά μέσα που χρησιμοποιεί ο ποδοσφαιριστής για να πείσει την διοίκηση της Μαρσέιγ να ανάψει το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την ίδια ώρα, στο Λιμάνι κοιτάζουν εκ νέου κι άλλους παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχουν, άλλωστε, λύσεις κυρίως από την Ισπανία και κάποιες άλλες χώρες.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι εκείνη του Γκαργκάνο, η οποία παραμένει δύσκολη περίπτωση, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι ψηλά στη λίστα είναι και ο Σισοκό.

Σύμφωνα με τη "SportDay", πηγές του συλλόγου τόνιζαν ότι ο Γιάννης Βρέντζος δεν έκανε επαφές για τον αμυντικό μέσο της Παρί, όμως ξέρει τα δεδομένα της υπόθεσης και αν το αποφασίσει μπορεί να προχωρήσει άμεσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ