2013-07-06 14:16:09
Φωτογραφία για Δεύτερο σαββατοκύριακο για τη 10ωρη κάρτα «Μαζί» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου
Aπό το περασμένο σαββατοκύριακο κυκλοφορεί η 10ωρη κάρτα μετ’ επιστροφής «Μαζί», που είναι διαθέσιμη από τις 00:01 κάθε Σαββάτου, μέχρι τις 23:59 της Κυριακής, δίνοντας περιθώριο επιστροφής εντός 10 ωρών από τη στιγμή της αγοράς της.

Με στόχο την ανάπτυξη της κινητικότητας μεταξύ των δύο πλευρών του στενού Ρίου – Αντιρρίου κατά τη θερινή τουριστική περίοδο, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έχει εντάξει το συγκεκριμένο εκπτωτικό προϊόν της στη λογική του απευθείας διαλόγου μεταξύ επιχειρηματιών και της συνέργειας με τους συλλόγους εστιατόρων, καφεπωλών, ξενοδόχων και εμπόρων των περιοχών ένθεν – κακείθεν της Ζεύξης που ενημερώθηκαν επισήμως.

Η άμεση ανταπόκριση των συγκεκριμένων κλάδων της Ναυπακτίας έχει ήδη επιτρέψει την από κοινού με τα στελέχη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επεξεργασία πρωτοβουλιών που αποσκοπούν να καταστήσουν ακόμη ελκυστικότερο το τουριστικό προϊόν της περιοχής μέσω της χρήσης της κάρτας «Μαζί».

Οι πρωτοβουλίες αυτές που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, είναι αμιγές αποτέλεσμα κοινής επιθυμίας της παραχωρησιούχου της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» και τοπικών επιχειρήσεων για παρόμοιες συμπράξεις που διαπνέονται από τη λογική του «Μαζί».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ