2013-07-09 13:20:09
Φωτογραφία για H Ν.Δ είναι ο κόσμος της...κι όχι μόνο τα μικρομεγάλα στελέχη της!
Με αφορμή δημοσιογραφικά ρεπορτάζ,συζητήσεις και σχόλια σε Μ.Μ.Ε,για την "ανθρωπογεωγραφία" στη Νέα Δημοκρατία του νομού Αχαΐας,τις όποιες αποχωρήσεις και την εν γένει στάση γνωστών στελεχών έναντι της παράταξης, τον τελευταίο κυρίως χρόνο, ο Πολιτευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

"Μετά το Συνέδριο της Ν.Δ και το πλατύ προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά για ενότητα,διεύρυνση και κοινή εθνική προσπάθεια, κάποιοι - και στο νομό Αχαΐας - επιμένουν στην άρνηση, επιλέγοντας ενίοτε...μεταξύ αδιάφορης πολιτικής συμπεριφοράς ή ακόμα και άλλων κομματικών "αποχρώσεων" της δεξιάς! Υπάρχουν κι εκείνοι που διά της μεθόδου του "κρυφτού",τη μία μέρα χειροκροτούν την ηγεσία της Ν.Δ και την επομένη κιόλας συνεχίζουν δημόσια το δικό τους "τροπάριο" ...."η Κυβέρνηση Σαμαρά εν τάφω"!

Κάθε προσωπική πολιτική συμπεριφορά, αποχώρηση ή αποστασιοποίηση, δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα σεβαστή - το ίδιο και η πορεία όπως και η προσφορά τους στην φιλελεύθερη παράταξη - αλλά στο δημόσιο βίο και όλα αυτά είναι και ανοιχτά σε κρίσεις.


Ουδείς ωστόσο μπορεί να μειώνει το πολιτικό βάρος όλων εκείνων των στελεχών - που είναι και τα πιο πολλά - και τα οποία παραμένουν σταθερά στις πολιτικές τους απόψεις, με εσωκομματική παρεμβατικότητα και σκληρή κριτική αν χρειαστεί, εντός της Ν.Δ, στηρίζοντας τον Πρόεδρό της και Πρωθυπουργό, στα δύσκολα και "πρωτοφανή" πράγματα που βιώνουμε σήμερα - εξ' ανάγκης - πολιτικά και ιδεολογικά!

Σε κάθε περίπτωση, η λογική της απώλειας "μεγάλων ή βαριών" ονομάτων για τη Ν.Δ στην Αχαία, αδικεί το ευρύ σύνολο των ενεργών στελεχών της, που συνεχίζουν με ιδέες, ομοθυμία και πολιτική ευσυνειδησία την πορεία τους.

"Ταμπέλες...με πολιτικά κιλά" είναι ανώφελες! Άλλωστε αυτά τα "πολιτικά βάρη" τα δίνει πάντα ο κόσμος, στις απανωτές εκλογές και δεν κρύβονται, αφού "ζυγίζονται" δημόσια !

Άλλωστε...Ν.Δ δεν είμαστε μόνο "εμείς"...αλλά - ως επί το πλείστον - ο κόσμος της, που πονά και υποφέρει, μαζί μ' όλους τους άλλους Έλληνες, αλλά αντέχει στα φρονήματά του!

Η Ν.Δ πρωταγωνιστεί σήμερα στη "βασανιστική" προσπάθεια εξόδου της χώρας από τα μνημόνια της κρίσης, με μπροστάρη τον Αντώνη Σαμαρά κι αυτός ο αγώνας είναι..."μεγατόνων" μπροστά στα όποια "βαριά" πολιτικά πρόσωπα ή μάλλον γενικά στα όποια "μικρομεγάλα" στελέχη της, μέσα ή έξω απ'αυτήν !
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ