2013-07-11 21:00:09
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΣ : ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΤΕΪΒΙΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το "RedPlanet.gr" συνομίλησε με τον ατζέντη του Πολ Ντέιβις στην Ελλάδα, Νίκο Σπανό, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.

"Αν ο Ντέιβις ήταν ελεύθερος θα ερχόταν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι και η Χίμκι ζητάει ένα τεράστιο ποσό για να τον δώσει".

Το ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Πολ Ντέιβις είναι δεδομένο. Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ της Χίμκι αρέσει αρκετά στον προπονητή των ερυθρόλευκων, Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς εκτιμά πως έχει τα στοιχεία για το "5άρι" που επιθυμεί να πλαισιώσει τη φροντ-λάιν του Θρύλου. Ένας "ψηλός" με έφεση και ικανότητα στην επίθεση, εξαιρετικός στο να τελειώνει φάσεις τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και από μέση απόσταση. Το γεγονός, όμως, πως έχει για (πρώτο) ατζέντη τον Ράντο Φιλίποβιτς, ο οποίος έχει και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (με την υπόθεση να παίρνει απρόσμενη εξέλιξη) έχει κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συγκρατημένους στο επίμαχο θέμα, με αποτέλεσμα να έχουν "παγώσει" το ενδιαφέρον τους. Πέρα από αυτό, βέβαια, από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ λένε πως η Χίμκι ζητά και 1.000.000 ευρώ για να τον δώσει.


Ο Νίκος Σπανός είναι ο Έλληνας εκπρόσωπος του Πολ Ντέιβις στην χώρα μας και στις δηλώσεις του, ξεκαθάρισε το τι ακριβώς ισχύει στο θέμα με τον Αμερικανό σέντερ: "Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πολ Ντέιβις. Έχουν υπάρξει κάποιες επαφές, αλλά ο παίκτης ανήκει στην Χίμκι. Το πρόβλημα είναι ότι οι Ρώσοι έχουν συμβόλαιο με τον αθλητή και για να τον παραχωρήσουν ζητούν ένα αρκετά μεγάλο ποσό".

Σε ερώτηση αν ισχύει το ότι ζητάει 1.000.000 ευρώ ώστε να τον παραχωρήσει η Χίμκι, ο Νίκος Σπανός απάντησε τα εξής: "Όχι ακριβώς, αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Είναι αλήθεια όμως πως το ποσό είναι αρκετά μεγάλο και ο Ολυμπιακός δεν έχει την διάθεση να δώσει τόσα πολλά λεφτά για την μεταγραφή του Ντέιβις".

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή και ο Πολ Ντέιβις να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά και για το αν ισχύει η φημολογία περί προφορικής συμφωνίας με τον παίκτη (κάτι που από την ΚΑΕ Ολυμπιακός το έχουν διαψεύσει), ο ατζέντης του Αμερικανού σέντερ είπε πως: "Όχι, δεν υπάρχει κάποια προφορική συμφωνία με τον παίκτη. Από την στιγμή που ο Ντέιβις ανήκει στην Χίμκι, δεν έχει και τόσο σημασία το να τα "βρει" η όποια ενδιαφέρουσα ομάδα με τον παίκτη.

Και πρόσθεσε: "Οι Ρώσοι έχουν συμβόλαιο με τον Ντέιβις, ο παίκτης τους ανήκει και ζητούν αρκετά χρήματα. Πάντως, ναι, σαφώς και θα τον ενδιέφερε τον Ντέιβις η προοπτική του να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Αν ήταν ελεύθερος μπορώ να πω με σιγουριά πως θα είχε συμφωνήσει να έρθει στον Ολυμπιακό. Όμως, δεν είναι ελεύθερος, ανήκει στην Χίμκι και έχει υψηλές απαιτήσεις ώστε να τον παραχωρήσει", είπε ο εκπρόσωπος του στην Ελλάδα, Νίκος Σπανός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ