2013-07-11 22:25:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Έπεσε ο ίδιος στην… παγίδα που πήγε να στήσει στην πρώην του - Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το ζευγάρι
Τελικά το πάθος για την πρώην του και το πώς θα την εκδικηθεί επειδή τον εγκατέλειψε και συζούσε πλέον με άλλον, ήταν αυτό που οδήγησε τις αστυνομικές Αρχές στην Πάτρα στη σύλληψη του δράστη δύο υποθέσεων που είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο κυρίως για την βιαιότητα που έδρασαν οι δολοφόνοι, ιδίως στην μία περίπτωση.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, οδηγήθηκε στην εξιχνίαση αρχικά μιας υπόθεσης ληστείας μετά φόνου, της άτυχης 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους και στη συνέχεια και μιας ακόμη αντίστοιχης υπόθεσης του σφαγιασμού, ουσιαστικά, με δεκάδες μαχαιριές της 81χρονης δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου και πάλι στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου.

Οι δύο δράστες, ο 35χρονος Πατρινός και η 45χρονη πρώην σύντροφός του που διέμενε πλέον στην Κρήτη, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι έξι χρονών, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το μεσημέρι (στις 12 μ. ο άνδρας και στις 3 μ.μ. η γυναίκα), οι οποίοι και κατηγορούνται για τις δολοφονίες δύο ηλικιωμένων γυναικών καθώς και τις ληστείες σε βάρος τους, κατά συναυτουργία.


Όπως προέκυψε από τα νεότερα στοιχεία αλλά και από την κατάθεση του 35χρονου στην Ασφάλεια Πατρών, η 45χρονη σύντροφος και μάνα του παιδιού του, τον εγκατέλειψε πριν από λίγους μήνες και πήγε να ζήσει στην Κρήτη από όπου και κατάγεται, μαζί με τον νέο σύντροφό της.

Έτσι την πήρε τηλέφωνο, όπως προέκυψε και της είπε πως θα τους καταγγείλει στην Αστυνομία για τον θάνατο της Κωνσταντίνας Κουλούρη, πράγμα που έπραξε.

Οι αστυνομικοί μόλις ο 35χρονος τους είπε ότι δράστες ήταν η πρώην του με τον νυν σύντροφό της, διερωτήθηκαν πως είναι δυνατόν το ίδιο πρόσωπο να γνωρίζει τόσα στοιχεία και τους δράστες για δύο δολοφονίες.

Έτσι κρατήθηκε, ελήφθη δείγμα DNA και έγινε η ταυτοποίηση με το δείγμα που είχε βρεθεί κατά τις έρευνες στην μονωτική ταινία με την οποία είχαν φιμώσει την Κ. Κουλούρη στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους, ενώ παράλληλα είχε ενημερωθεί και η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, στην οποία είχε ήδη απευθυνθεί η πρώην σύντροφός του.

Ουσιαστικά ο ρόλος που είχε η 45χρονη ήταν περισσότερο του «δολώματος». Νοίκιαζε σπίτια σε διάφορες περιοχές των Πατρών, παρακολουθούσε ηλικιωμένα άτομα κυρίως όταν αυτά έφευγαν από τις τράπεζες και μαζί με τον σύντροφο της τα στοχοποιούσαν.

Οι κλοπές στις οποίες εμπλέκονται οι δυο τους είναι αρκετές και εκτός αυτού έφθαναν στο σημείο ακόμη και να αφαιρέσουν ζωές.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αποδειχθεί για το ποιος είναι ο πραγματικός φυσικός αυτουργός των δύο δολοφονιών και ιδίως του τραγικού θανάτου με δεκάδες μαχαιριές της Ρεγγίνας Παπανδρέου.

Μένει πλέον να δούμε και τι θα συμβεί με το ζευγάρι τοξικομανών που είχε κατηγορηθεί και προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 81χρονης δασκάλας και τους οποίους είχε καταδώσει, άδικα όπως αποδείχθηκε ο σημερινός δράστης.

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ