2013-07-12 12:27:10
Φωτογραφία για ΑΝΑΨΕ... «ΦΩΤΙΕΣ» ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Oλοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague 2013-2014, με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Καλλονή, να μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά.

Η κληρωτίδα δεν ήταν με το μέρος της, καθώς πρώτος της αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός και μάλιστα η ομάδα της Λέσβου είναι γηπεδούχος. Υπό άλλες συνθήκες, ο φίλαθλος κόσμος θα ήταν ικανοποιημένος, όμως στη παρούσα φάση επικρατεί αναβρασμός, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ίσως το εμπορικότερο παιχνίδι που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού, κινδυνεύει να "τιναχτεί" στον αέρα, καθώς οι εργασίες στο γήπεδο της Μυτιλήνης κωλυσιεργούν, και η Καλλονή κινδυνεύει να αγωνιστεί είτε σε ουδέτερο γήπεδο, είτε στο Γ.Καραϊσκάκης.

Όμως η κλήρωση ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά στο νησί της Λέσβου. Λίγα λεπτά αφότου γνωστοποιήθηκε ότι αντίπαλος της Καλλονής θα είναι ο Ολυμπιακός, όλοι γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονταν με διάφορους χαρακτηρισμούς σε όλους τους φορείς του νησιού, που εξαιτίας τους, όπως λένε, κινδυνεύει μια ομάδα και ένα ολόκληρο νησί, να μην δει έναν τέτοιου βεληνεκούς αγώνα.

Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό στην Μυτιλήνη έχει ανάψει μια φωτιά, που κινδυνεύει να κάψει στο πέρασμα της πολλούς τοπικούς φορείς. Οι επόμενες μέρες και ώρες στο νησί, αναμένονται ιδιαίτερα δραματικές για πολλούς, και μάλιστα τώρα οι Λέσβιοι, έχουν και την αφορμή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοινωνία ώρα ΜΗΔΕΝ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοινωνία ώρα ΜΗΔΕΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ