2013-07-12 14:00:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ... ΟΑΚΑ Ή Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η κληρωτίδα δεν έκανε το... χατίρι των ανθρώπων της Καλλονής που ήθελαν να δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα εκτός έδρας και τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση γηπέδου.

Και αυτό γιατί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θεωρείται πολύ δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, γεγονός που άναψε... "φωτιές" σε πολλούς υπεύθυνους στη Μυτιλήνη.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, βέβαια, ελπίζουν ότι μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μέχρι την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, όταν μάλιστα όλες οι ομάδες συμφώνησαν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", να πάρει η ομάδα διορία δυο αγωνιστικών για το σκέπαστρο, όμως να γίνουν όλα τα υπόλοιπα.

Το πιο πιθανό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι η ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει τους περσινούς νταμπλούχους σε ουδέτερη έδρα.


Και μέχρι στιγμής οι λύσεις που προκρίνονται είναι το ΟΑΚΑ και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, τα οποία είναι «ελεύθερα» την πρώτη αγωνιστική. Οι άνθρωποι της Καλλονής που βρέθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος (ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος και ο γενικός διευθυντής, Προκόπης Καρτάλης), έλεγαν ότι το σκέφτονται το θέμα και έχουν στο μυαλό τους αρκετά γήπεδα της Αθήνας, όμως, η απόφαση δεν θα πρέπει να αναμένεται άμεσα.

Μάλιστα και ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μιχαλάκης, δείχνει να μην πιστεύει και πολύ στο ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην ώρα του, καθώς με δηλώσεις του μετά τη χθεσινή κλήρωση, δήλωσε ότι είναι έτοιμος ακόμα και να ναυλώσει πλοίο για να μεταβεί ο κόσμος στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ