2013-07-12 14:27:03
Φωτογραφία για Ο... «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΥ!
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει ήδη δείξει πως είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας και ότι έχει βελτιωθεί αισθητά από πέρυσι. Όμως κάθε νέος γκολκίπερ έχει τις ατέλειές του πάνω στις οποίες δουλεύει πολύ ο Αλέκος Ράντος, καθώς πιστεύει τον πιτσιρικά σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα την Παρασκευή ο Ράντος ασχολήθηκε με τον Γιαννιώτη περισσότερο από κάθε άλλον τερματοφύλακα στις ασκήσεις που έγιναν. Ο γυμναστής γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν δίστασε να του κάνει αυστηρές παρατηρήσεις και επισημάνσεις ή και να βάλει τις φωνές προκειμένου να κάνει τις ασκήσεις όπως ακριβώς έπρεπε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Ο Ράντος ποντάρει πολλά στον Γιαννιώτη και θεωρεί πως με πολλή και σοβαρή δουλειά θα φτάσει στο επίπεδο που μπορεί και αξίζει. Σε μία άσκηση για πετάγματα και αποκρούσεις του μετέφερε πως... "δεν γίνεται να πας για την μπάλα έτσι όταν τα πόδια σου είναι κάτω", αναφερόμενος στην στάση που είχε το σώμα του Γιαννιώτη.

Σε άλλη άσκηση που ήταν για πάσα μετά από σπριντ του τόνισε ό,τι... "Ανδρέα κάνεις 15 βήματα αντί για 4. Δεν γίνεται αυτό".

Ο πιτσιρικάς πάντως δεν το έβαζε κάτω. Έχει ανεβάσει στροφές για τα καλά, είναι αναμφίβολα πιο βελτιωμένος από πέρυσι και θα "παλέψει" σκληρά και στην συνέχεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ