2013-07-12 16:03:03
Φωτογραφία για Αντίδραση Νίκου Οικονομάκη για το κλείσιμο της Δημοτικής Αστυνομίας
Πρόκειται για κεραυνοβόλο κτύπημα που στην ουσία διαλύει τον Προγραμματισμό του Δήμου μας. Δηλώνω κατηγορηματικά αντίθετος στο κλείσιμο της Δημοτικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για κεραυνοβόλο κτύπημα που στην ουσία διαλύει τον Προγραμματισμό του Δήμου μας.

Έχω ολοκληρωμένη άποψη και εικόνα για το έργο που επιτελούν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί μας, διότι κατά το διάστημα που ήμουν υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την φιλοτιμία, την όρεξή και την αγάπη για τη δουλειά τους , τις ικανότητές τους, και μέσα από μια άψογη συνεργασία να γνωρίσω τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Και είναι πολλές όπως: η πάταξη της παράνομης στάθμευσης, του παράνομου εμπορίου, της κατάληψης κοινόχρηστων χώρων, οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ηχορύπανση κ.α.) ο εντοπισμός, η καταγραφή και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων, η ρύθμιση κυκλοφορίας σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ανάγκη, ο έλεγχος για την ύπαρξη παράνομων μικροπωλητών και απομάκρυνση τους από τους χώρους των λαϊκών αγορών, όπως επίσης ο έλεγχος για την τήρηση ωραρίου και καθαριότητας, η παρουσία και η συνδρομή σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του δήμου, και πολλές άλλες.


Πέρα όμως από όλα αυτά θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, επιτελούσαν και κοινωνικό έργο, διότι καθιερώσαμε να μεταβαίνουν στα σπίτια ανήμπορων συνδημοτών μας, εγκύων γυναικών, αναπήρων, υπερηλίκων, για γνήσιο υπογραφής και άλλων αναγκών, μέσα βεβαίως στις αρμοδιότητες της υπηρεσίας τους. Είχαμε επίσης καθιερώσει κάθε πρωινό να περιφρουρούν τα δημοτικά σχολεία και να απομακρύνουν ενοχλητικά άτομα, αλλά και άλλους δημόσιους χώρους, τις παιδικές χαρές, και τις πλατείες, και όλα αυτά με διάλογο με τον προϊστάμενο και με όλο το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να βγαίνει ομαλά το πρόγραμμα της υπηρεσίας.

Στέκομαι στο πλευρό των εργαζομένων, κατανοώ την αγανάκτησή τους, συμμερίζομαι τις οικογένειές τους. Θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου τον αγώνα τους να μην κλείσει η Δημοτική Αστυνομία.

keratsini-varate-re.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ