2013-07-12 23:58:20
Φωτογραφία για Ημερίδα ΣΔΙΕΠ/ΠΑ/ΣΕΣΣ : Κρίση και Υπευθυνότητα
Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ημερίδα με θέμα "Κρίση και Υπευθυνότητα".

Η εν λόγω ημερίδα οργανώθηκε στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της 100ης & 10ης εξ αποστάσεως σειράς Επιμόρφωσης Αξιωματικών εξ Ανθυπασπιστών της Σχολής Εκπαίδευσης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ).

Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο Διοικητής της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Ομιλητές ήταν, ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θάνος Βερέμης, ο αναπληρωτής καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου κ. Γεράσιμος Καραμπελιάς, ο επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Χρήστου και ο πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Την ημερίδα παρακολούθησαν, επιτελείς της ΔΑΕ και μαθητές της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών και ομιλητές ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες και πολιτικοί.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, τιμήθηκε ο Πτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Κοκκινίδης για την μακροχρόνια προσφορά του στη Σχολή.

http://www.haf.gr/el/news.asp?id=7804 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ