2013-07-13 22:45:05
Φωτογραφία για Το ταμείο είναι μείον… για τα ταξί της Ξάνθης! Ουρές στις πιάτσες
Ουρές ατελείωτες σχηματίζουν τα ταξί στην πόλη της Ξάνθης στις κατά τόπους πιάτσες, με τους οδηγούς να οδηγούνται στον οικονομικό μαρασμό και την απόγνωση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι «μπορεί να περάσει ολόκληρη μέρα και να έχουμε κάνει μόλις 2-3 δρομολόγια», με τα οχήματά τους να παραμένουν σταθμευμένα στις πιάτσες αναμένοντας κάποιον πιθανό πελάτη ή περιμένοντας καρτερικά να δεχθούν κάποια κλήση. Την ίδια στιγμή φυσικά τα έξοδα συντήρησης των οχημάτων τους τρέχουν, χωρίς φυσικά να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά και τα προσωπικά έξοδα των οδηγών και των οικογενειών τους.

Η ζήτηση στο κλάδο των ταξί τα τελευταία χρόνια καταγράφει κατακόρυφη πτώση, με τους οδηγούς να κάνουν λόγο για αναδουλειές δίχως τέλος, με αβέβαιο το μέλλον του κλάδου τους.

Την ίδια στιγμή, και παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις από πλευράς των οδηγών ταξί της Ξάνθης προς τη δημοτική αρχή για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών στους χώρους στάθμευσης των ταξί, μέχρι στιγμής αυτές δεν έχουν εισακουστεί. Όπως είναι γνωστό, στο παρελθόν, σε έγγραφο με προτάσεις που κατέθεσε ο συνεταιρισμός των οδηγών ταξί προς τον δήμο τονιζόταν, μεταξύ άλλων, η ανάγκη για την τοποθέτηση στάσεων, για την εξυπηρέτηση τόσο των πελατών όσο και των ίδιων των οδηγών, ιδιαίτερα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

http://www.thrakitoday.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ