2013-07-16 18:15:03
Φωτογραφία για Η Στέισι Κίμπλερ μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό της με το Κλούνεϊ
Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πάλι μόνος, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον τίτλο του αθεράπευτου εργένη που του αποδίδουν εδώ και χρόνια. Χώρισε με την επί δύο χρόνια σύντροφό του Στέισι Κίμπλερ και φυσικά η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου. 

Αν και ο ίδιος τηρεί σιγήν ιχθύος για τη διάλυση της σχέσης τους, η πρώην παλαίστρια και μοντέλο δέχτηκε να πει τη δική της πλευρά "Δεν συνέβη κάτι δραματικό μεταξύ μας" δήλωσε η Κίμπλερ και πρόσθεσε: "Είμαι εντάξει… Παραμένουμε φίλοι με το Τζορτζ".

Ωστόσο, δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες ούτε και θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό να την έχει χωρίσει μέσω τηλεφώνου, επειδή εκείνη ήθελε γάμο και οικογένεια.

Τώρα, η ξανθιά καλλονή το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, μιας και στις 22 Ιουλίου θα βγει στον αέρα το τηλεοπτικό σόου μαγειρικής "Supermarket Superstar", στο οποίο θα κρατά το ρόλο της παρουσιάστριας.

"Είμαι από αυτούς που ζουν στο σήμερα και θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής. Αυτή την περίοδο είμαι πολύ απασχολημένη στα επαγγελματικά μου και έχω πολύ δουλειά" τόνισε η Κίμπλερ, η οποία και παρευρέθη τη Δευτέρα σε εκδήλωση για την εκπομπή στο Λος Άντζελες.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της, ύστερα από το χωρισμό της με το Τζορτζ Κλούνεϊ. 
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ