2013-07-16 18:52:05
Φωτογραφία για ΒΑΛΣΤΕΝ : ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΛΜΑΝΤΕΡ
Ραντεβού με τη διοίκηση της Γαλατασαράι αναμένεται να έχει ο μάνατζερ του Γιόχαν Ελμάντερ, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.

«Ουδέν σχόλιο» ήταν απάντηση του Άντερς Βάλστεν, σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Γιόχαν Ελμάντερ. Ο μάνατζερ του 32χρονου επιθετικού δήλωσε στον Τύπο της Σουηδίας πως αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Γαλατασαράι, προκειμένου να μιλήσει για το μέλλον του παίκτη.

«Είχα τη χαρά να εκπροσωπήσω τους Παρ Ζέτερμπεργκ και Όλαφ Μέλμπεργκ και ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ καλός και μεγάλος σύλλογος. Αλλά, αναφορικά με τον Γιόχαν Ελμάντερ δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του επιθετικού της Γαλατασαράι, Άντερς Βάλστεν, στην ιστοσελίδα «aftonbladet.se» και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα (Γαλατασαράι) για να δω τι θα γίνει με το μέλλον του Ελμάντερ. Είμαι καλός στις συζητήσεις. Το μόνο που ξέρω είναι πως την επόμενη σεζόν θα είναι λίγο δύσκολα, γιατί η ομάδα του θα έχει έξι ξένους στο ρόστερ της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ