2013-07-18 08:11:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Eπαναλειτουργεί ο Δήμος από σήμερα
Την επανέναρξη λειτουργίας του Δήμου Πατρέων από σήμερα περιμένει μεγάλος αριθμός πολιτών. Δεν είναι μόνο η αποκομιδή των σκουπιδιών που περιμένουν, αλλά και η πληρωμή προσωπικού και προμηθευτών, η έκδοση παραστατικών κ.ά. Ο Δήμος είναι στην ουσία κλειστός το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στανίτσας εξέφρασε την αισιόδοξη εκτίμηση ότι ο Δήμος θα επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του από σήμερα, καθώς έληξε χθες η τριήμερη κινητοποίηση που αποφάσισε η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε την άσκηση πιέσεων προς την Κυβέρνηση, αλλά είμαστε της άποψης ότι δεν πρέπει και να τιμωρούνται οι συμπολίτες μας» υποστήριξε το μέλος της δημοτικής αρχής και παρέπεμψε στην πάγια τοποθέτηση του δημάρχου Γιάννη Δημαρά για τις κινητοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων. Ο αντιδήμαρχος είπε πως οι δήμοι με τους εργαζόμενους θα πρέπει να εξετάσουν άλλες μορφές κινητοποιήσεων.


Ο ίδιος εκτίμησε ότι εάν, π.χ. συνεχιστεί η μη αποκομιδή των απορριμμάτων υπάρχει κίνδυνος να ξεχάσει η υπόλοιπη κοινή γνώμη ή να περάσει σε δεύτερη μοίρα το δίκιο των εργαζομένων στους δήμους.

Επικεντρώθηκε στο θέμα των σκουπιδιών, λέγοντας ότι η εικόνα στις παραλίες και την πόλη δεν είναι θελκτική για τους πολίτες και τους επισκέπτες-τουρίστες.

Δεν είναι όμως μόνο τα σκουπίδια, καθώς η αναστολή λειτουργίας του Δήμου έχει φέρει πίσω αρκετά τοπικά θέματα και προσωπικές υποθέσεις πολιτών.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ