2013-07-23 13:24:13
Φωτογραφία για Φετινό ρεκόρ υποβολής δηλώσεων χθες στο Taxisnet
Περίπου 159.000 έντυπα του Ε1 υποβλήθηκαν μόνο χθες στο TAXISnet, που αντιστοιχούν στο φετινό ημερήσιο ρεκόρ, ενώ συνολικά από την ημέρα έναρξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έχουν κατατεθεί 2.583.405. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΓΠΣ, χθες συμπληρώθηκαν στην ηλεκτρονική πύλη του ΥΠΟΙΚ 79.496 έντυπα Ε2 και 23.344 Ε3, επίσης αριθμοί ρεκόρ για φέτος. Υπενθυμίζεται ότι χθες έληγε η προθεσμία για υπόχρεους με ΑΦΜ 1 και 2, για τους οποίους τελικά δόθηκε παράταση μέχρι την Παρακευή.

Tο σύστημα TAXISnet ανταποκρίθηκε στο πολύ μεγάλο φορτίο δηλώσεων, υποστηρίζει ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, απαντώντας στις διαμαρτυρίες για τα χθεσινά προβλήματα που αντιμετώπισε το ηλεκτρονικό σύστημα της ΓΓΠΣ, ιδίως στις πρωινές ώρες,

Όπως τονίζει, η ΓΓΠΣ λαμβάνει όλα τα μέτρα, ώστε να μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες και καλεί τους φορολογούμενους και τους λογιστές να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή και να σπεύσουν να υποβάλουν έγκαιρα τις φορολογικές δηλώσεις και να μην περιμένουν την λήξη των προθεσμιών.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ