2013-07-23 13:42:02
Φωτογραφία για Επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων ζήτησε ο Πρωθυπουργός
Ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, με τον πρώτο εξερχόμενο Υπουργό, αυτόν της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη, να επιβεβαιώνει τη σαφή εντολή του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς οι μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό την πορεία των μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο. Μας ζητήθηκε επίσπευση των διαδικασιών, τόσο με την ποσοτική, όσο και την ποιοτική αξιολόγηση».

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας -φειδωλός κατά τη δήλωσή του- παράπεμψε στις δηλώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας μόνο: «Οι αλλαγές στο Δημόσιο προχωρούν βάσει του αρχικού προγραμματισμού».

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά τόνισε πως, δεν επιθυμεί "οριζόντιες" περικοπές, εστιάζοντας ειδικότερα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ζητώντας από τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, να επισπεύσει την αποστολή των στοιχείων των δημοτικών υπαλλήλων από τους Δημάρχους, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησης αυτών.


Επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μία φορά, οι αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr της 10.07.13, που έκαναν λόγο για σαφή εντολή του Πρωθυπουργού προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης: «Προχώρησε τη μεταρρύθμιση του Δημοσίου τώρα!»

Υπενθυμίζεται ότι, στη σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας, Εσωτερικών Ιωάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ