2013-07-23 14:10:04
Φωτογραφία για Το Καταφύγιο θα γραφτεί στο βιβλίο γκίνες
Φημολογείται ότι το Καταφύγιο θα γραφτεί στο βιβλίο γκίνες (GuinnessWorldRecords) και ο λόγος τα εκατοντάδες μέτρα λάστιχου που το περιτριγυρίζουν.

Η εισήγηση θα γίνει από την ομάδα δράσης γεμίζουμε το χωριό σας με λάστιχα.

Εναέρια λάστιχα, υπόγεια λάστιχα, λάστιχα στην μέση του δρόμου, λάστιχα στην άκρη του δρόμου, λάστιχα μέσα σε αυλάκια, λάστιχα, έξω από αυλάκια, λάστιχα, λάστιχα παντού λάστιχα. Τώρα τι μεταφέρουν αυτά τα λάστιχα νερό, τι άλλο θα μπορούσαν να μεταφέρουν. Νερό για τις υδρευτικές αλλά και για τις αρδευτικές ανάγκες του χωριού.

Δεν ξέρω εάν λύνουν κάποιο πρόβλημα, αυτό που ξέρω είναι ότι τοποθετήθηκαν από τον πρώην Δήμο Αποδοτίας για να λύσουν προβλήματα. Εάν λύθηκαν ή όχι θα μας το απαντήσει η αρμόδια υπηρεσία ΔΕΥΑ Ναυπάκτου κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα. Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην εταιρία και περιμένουμε να αντιδράσει.


Αυτό που παρατηρούμε στον τόπο μας είναι μια ασχήμια και μια οικολογική καταστροφή διότι οι εισηγούντες με την προτασή τους άλλαξαν την φυσική ροή του νερού. Έκλεισαν το νερό μέσα σε λάστιχα με αποτέλεσμα να χαθεί η φυσική ομορφιά του τοπίου αλλά και να ξεραίνονται τα δέντρα που ποτίζονταν από το πέρασμα του νερού.

Οι κακιές γλώσσες μίλησαν για συμφέροντα αλλά εγώ δεν τα πιστεύω αυτό. Στον τόπο μας δεν γίνονται τέτοια πράγματα. Οι άνθρωποί του είναι ξεκάθαροι έχουν λόγο, άποψη, τσαμπουκά, διεκδικούν και κανένας εύκολα δεν μπορεί να τους κοροιδέψει. Τώρα εάν ο προμηθευτής έπρεπε να μας κάνει ένα δώρο για τα τόσα μέτρα λάστιχα που τοποθετήσαμε στο χωριό μας είναι ένα άλλο θέμα. Ρε παιδιά τόσα λάστιχα αγόρασε ο πρώην Δήμος Αποδοτίας και ο φίλος μας ο Μέγας Βασίλειος μετην παρέα του.

Τώρα εμείς με την σειρά μας ευγνωμονούμε όλους αυτούς που μας φόρτωσαν τα εκατοντάδες μέτρα λάστιχα, ιδιαίτερα τον πρώην Δήμαρχο Αποδοτίας και δεν θα παραλείψουμε βέβαια να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας και όλους αυτούς που τα δέχτηκαν και συνεργάστηκαν στο να ομορφύνουν το χωριό μας αλλά και να γίνουνε αρωγοί ώστε να προταθούμε για το βιβλίο γκίνες.

Πάντα τέτοια!!

katafigio-amorani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ