2013-07-25 06:55:03
Φωτογραφία για Γκάφα ολκής του Δήμου Βόλου με την παραχώρηση του ΕΑΚ
Φτού κι από την αρχή η διαδικασία, αφού αντί να δημοπρατήσουν, παραχώρησαν Σα να μην έχουν τέλος μοιάζουν τα βάσανα του Ολυμπιακού Βόλου, οι υπεύθυνοι του οποίου, αφού κατάφεραν να πείσουν τους τοπικούς φορείς και συγκεκριμένα τον Δήμο Βόλου, για την αναγκαιότητα επιστροφής του στην παραδοσιακή του έδρα, δηλαδή στο ΕΑΚ του Βόλου και ενώ όλα έδειχναν ότι βαίνουν καλώς, από στιγμή σε στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν νέες καθυστερήσεις.

Ο λόγος είναι απλός, αφού, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του e-Volos.gr, ο Δήμος Βόλου, η αιρετή - πολιτική ηγεσία του οποίου αντιμετωπίζει τα πάντα με μία μνημειώδη προχειρότητα, με αποτέλεσμα να τρέχει πάντα την τελευταία στιγμή, "ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ".

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύψαν οι συγκεκριμένες πάντα πηγές σε ρεπόρτερ του e-Volos.gr, "ο Δήμος Βόλου, σύμφωνα με το άρθρο 192 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, Νόμος 363 του 2006, θα έπρεπε να προχωρήσει στην δημοπράτηση του ΕΑΚ, όπως προβλέπει δηλαδή ο Νόμος για κάθε δημοτικό ακίνητο".


Αντίθετα, συμπληρώνουν οι ίδιες πήγες, "ο Δήμος Βόλος προχώρησε στην παραχώρηση του ΕΑΚ αλλά και του βοηθητικού στο Σέσκλο, με αντάλλαγμα τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και ποσοστό επί του εισιτηρίου".

"Αποτέλεσμα βέβαια όλων αυτών", καταλήγουν οι πηγές, "θα είναι η Γενική Γραμματεάς της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Καλλιόπη Γερακούδη, να μην μπορεί να επικυρώσει την διαδικασία και ως είναι υποχρεωμένη, αν δεν το έχει ήδη κάνει, να ακυρώσει την διαδικασία, ζητώντας εκ νέου να ακολουθηθεί η σύννομη οδός".

Οι πληροφορίες για να χαρακτηριστούν γεγονότα, μένει να επιβεβαιωθούν. Γεγονότα που θα εκθέτουν ανεπανόρθωτα και μάλιστα για πολλοστή φορά, τον Δήμο Βόλου και τον επικεφαλής του Παναγιώτη Σκοτινιώτη, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με το βιογραφικό του, "το 2010 παίρνει μέρος σε Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και συμβάλλει στην επεξεργασία του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση («Πρόγραμμα Καλλικράτης») στον τομέα της δημοτικής και περιφερειακής διακυβέρνησης, ενώ συμμετέχει και στην επιτροπή του Υπουργείου για την επεξεργασία πρότυπων Οργανισμών για τους νέους Δήμους και τις Περιφέρειες".

Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν ένας από τους "αρχιτέκτονες" του "Καλλικράτη".
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ