2013-07-26 09:00:06
Φωτογραφία για Η οργισμένη απάντηση του Λαυρέντη Mαχαιρίτσα για τον απλήρωτο ηχολήπτη και τη δική του εμπλοκή
Χθες το πρωί έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση που αφορούσε τη διακοπή συναυλίας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Μαρκόπουλο, από τον ηχολήπτη που συνεργαζόταν εκείνη τη βραδιά με την παραγωγή.

Ο λόγος; Σύμφωνα με το θέμα που προβλήθηκε στο δελτίο του Sta, ο ηχολήπτης «κατέβασε» τον ήχο κατά τη διάρκεια της συναυλίας ζητώντας τα χρήματά του.

Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αγαπημένος τραγουδοποιός δεν είχε δώσει απάντηση σε όσα ειπώθηκαν και τον ενέπλεκαν. O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επικοινώνησε με το govastileto.gr και έδωσε την απάντηση του ενοχλημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν το θέμα και τον ίδιο, αλλά και τον τρόπο που τον ενέπλεξαν ορισμένα sites και blogs. Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του μίλησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Μάλιστα, απατεί να του ζητήσουν συγνώμη όλοι εκείνοι που έχουν εκφραστεί προσβλητικά και άσχημα για το πρόσωπό του και τις πράξεις του.


Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αποκλειστικά στο govastileto.gr:

«Ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν ασχοληθεί με μένα και έχουν γράψει για μένα με τραγικό τρόπο σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους, των οποίων η άποψη και η γνώμη ξέρω από πού ξεκινάει και για ποιο λόγο, για ένα γεγονός που συνέβη πριν από ενάμιση μήνα . Είναι δυνατόν να βγαίνω εγώ μέσα από όσα γράφτηκαν ότι έφαγα τα λεφτά του ηχολήπτη; Λες και ήταν δική μου η παραγωγή! Θέλω να βγουν τώρα και να ζητήσουν συγνώμη.

Αναφέρονται σε μια συναυλία διοργανωμένη από ιδιώτη, που συνεργάστηκε όπως και πολλοί άλλοι με την ομάδα μου. Πήρε τηλέφωνο, έκανε την πρότασή του, είχαμε ελεύθερη ημερομηνία με τους συνεργάτες μου και είπαμε «ναι». Ο ηχολήπτης και η ευθύνη του ήχου γενικότερα δεν ήταν δική μου. Δεν ήταν ευθύνη και υποχρέωσή μου να πληρώσω τον τεχνικό, δεν ήταν μέσα στη συμφωνία μας, δεν ήταν δικός μου συνεργάτης ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο ήχος ήταν ξεκάθαρο και συμφωνημένο ότι θα πληρωνόταν από τον διοργανωτή-παραγωγό.

Για να καταλάβεις ακόμα κι εμείς πήραμε απλά μια προκαταβολή με τη συμφωνία της εξόφλησης το βράδυ της εμφάνισής μας. Το επεισόδιο συνέβη μόλις ψιθυρίστηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς ότι ο διοργανωτής-παραγωγός πήρε τις εισπράξεις και έφυγε από τον τόπο διεξαγωγής της συναυλίας. Έτσι συνέβη το γεγονός. Και ποια ήταν η συνέχεια όσων ζήσαμε; Να έρθει ο Αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου, γιατί η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου, να φέρει χρήματα και να πληρώσει τον ηχολήπτη και τους υπόλοιπους τεχνικούς που συνεργάστηκαν με την παραγωγή. Φανταστείτε ότι την επόμενη μέρα αποπληρωθήκαμε εμείς, πάλι με χρήματα που μας έφερε ο Αντιδήμαρχος!

Πιστεύω ότι έπραξα σωστά εκείνο το βράδυ προσπαθώντας να μη δημιουργηθεί περαιτέρω ανωμαλία. Δεν έπρεπε να ταλαιπωρηθούν οι πάνω από 800 άνθρωποι που έιχαν έρθει για να παρακολουθήσουν τη συναυλία και είχαν πληρώσει το εισιτήριό τους».

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ