2013-07-26 12:09:09
Φωτογραφία για Πάτρα: H απάντηση του Λάγιου για το λουκέτο - Ανακριβή τα όσα ακούστηκαν
"Θεωρούμε αναγκαία υποχρέωση να αντικρούσουμε τα όσα ανακριβή ήλθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πυρασφάλεια του καταστήματος της Μαρίνας αρμοδιότητας του επιχειρηματία Νίκου Λάγιου. Ορισμένες απαιτήσεις πυρασφάλειας οι οποίες διέπονται από παλαιότερες διατάξεις, ήδη προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της πυροσβεστικής. Το θέμα αυτό ήλθε ενώπιον της δικαιοσύνης και δόθηκε διορία από το δικαστήριο, όπως μέχρι τις 19.09.2013 έχει ολοκληρωθεί και προσαρμοστεί το θέμα αυτό στις νέες απαιτήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σύμφωνη με την ως άνω διαδικασία. Εκείνος που αντιδρά σφόδρα και ζητά την ανάκληση της αδείας του καταστήματος χωρίς να έχει αυτήν την αρμοδιότητα, είναι ο Δήμος Πατρέων. Δοθέντος ότι το κατάστημα είναι της αρμοδιότητας του Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε. και δοθέντος επίσης ότι η προθεσμία του δικαστηρίου δεν έχει λήξει.

Στη σημερινή δραματική οικονομική κατάσταση για τους επιχειρηματίες η στάση του δήμου δεν είναι ενδεδειγμένη. Είναι άκυρη και άδικη. Παίρνει τη μορφή του «αναίτιου πολέμου».


Το κράτος είναι άκρως ασυνεπές προς τον επιχειρηματία αφού του οφείλει τεράστια ποσά από την επένδυση που έκανε το 2009 στα Τσουκαλαίικα αλλά και από την επιστροφή Φ.Π.Α. Έκτοτε ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, παρόλο αυτά προσπαθεί να κρατήσει την επιχείρηση ζωντανή και να προσφέρει της υπηρεσίες της.

Γιατί αυτή η προσπάθεια δεν αρέσει στο Δήμο Πατρέων; Και ποιοι, χωρίς λόγο και αρμοδιότητα κινούν και διασύρουν ψεύδη και συκοφαντίες ενός έντιμου Πατρινού και διακεκριμένου επιχειρηματία;;;"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ