2013-07-27 11:25:57
Φωτογραφία για Η Sun γράφει ότι η Λίβερπουλ πωλείται!
Δημοσίευμα της "Sun", το οποίο επικαλείται πηγή εντός του συλλόγου, αποκαλύπτει πως οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον σύλλογο, τον οποίο αγόρασαν πριν από τρία χρόνια. Διαβάστε τους λόγους, αλλά και τις πλευρές που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον. Διαψεύδει τόσο η Λίβερπουλ όσο και η FSG.

Ένα δημοσίευμα της "Sun" ήρθε να ταράξει τα νερά στη Λίβερπουλ τη στιγμή που άπαντες ασχολούνταν με το θέμα του Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός ως τώρα είχε κλέψει την παράσταση με την επιθυμία του να αποχωρήσει και την τελευταία πρόταση της Άρσεναλ, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη σημαντική είδηση αν ευσταθεί το δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής "Sun".

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εφημερίδα η FSG, η οποία πήρε τους "κόκκινους" πριν από περίπου τρία χρόνια, είναι έτοιμη να τους πουλήσει με ένα ποσό κοντά στα 350 εκ. λίρες. Ως τώρα οι Αμερικανοί έχουν ξοδέψει 300 εκ. λίρες για την αγορά του συλλόγου κι άλλα 187 εκ. λίρες για την απόκτηση παικτών (σ.σ. χωρίς πάντως να υπολογίζονται τα έσοδα).


Οι ίδιοι εμφανίζονται απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα καθώς πίστευαν πως πολλά θα έχουν βελτιωθεί μέσα σε αυτή την τριετία. Αντιθέτως, στο εν λόγω χρονικό διάστημα η Λίβερπουλ έχει τερματίσει μία φορά όγδοη, μία έβδομη και μία έκτη. Ο προβληματισμός που επικρατεί είναι μεγάλος και η πώληση είναι μία λύση που εξετάζεται με δύο Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους και μία εταιρία πετρελαίων από τη Σαουδική Αραβία να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ως τώρα ο σύλλογος δεν αποκαλύπτει κανένα στοιχείο για το ενδιαφέρον από τους Αμερικανούς. Αντιθέτως, φαίνεται πως υπάρχουν πληροφορίες για την πλευρά των Αράβων. Πριν από λίγους μήνες η Λίβερπουλ έκανε κρούση στη Saudi Aramco για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Οι "κόκκινοι" πρότειναν στους Άραβες να γίνουν χορηγοί και οι τελευταίοι αντιπρότειναν να αγοράσουν τον σύλλογο, κάτι που σκέφτεται ο Τζον Χένρι με τους συνεργάτες του.

Ακόμη, επί του θέματος πηγή δήλωσε: "Μπήκαν σε αυτό το εγχείρημα για να βγάλουν χρήματα, αλλά ο σύλλογος δε βρίσκεται στην Ευρώπη, πέφτει στο πρωτάθλημα και έχουν ξοδέψει πάνω από 100 εκ. λίρες για μεταγραφές. Το γεγονός πως ο Λουίς Σουάρες είναι προς πώληση δεν είναι τυχαίο. Το να πουλήσεις το αστέρι σου είναι ένας κλασικός τρόπος για να φύγεις".

Τέλος, άμεση ήταν η διάψευση. "Η Fenway Sports Group έχει κάνει ξεκάθαρη τη θέση της, η Λίβερπουλ δεν είναι προς πώληση. Δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτή την ιστορία" ξεκαθάρισε εκπρόσωπος του συλλόγου, ενώ εκπρόσωπος της FSG είπε: "Όπως τόσες άλλες φήμες στο παρελθόν έτσι κι αυτές για την πώληση της Λίβερπουλ δεν είναι αληθείς. Δεν είχαμε συναντήσεις με κανέναν για την πώληση, δεν ξέρουμε ποια είναι η πηγή όλων αυτών των πληροφοριών".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ