2013-07-27 12:56:14
Φωτογραφία για ΜΩΡΑΛΗΣ : ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΛΑΝΟ
Στην αξία που είχε για την Super League η επέκταση της συνεργασίας με την Fortnet και την Νοva για έναν ακόμη χρόνο, στάθηκε ο πρόεδρος της Διοργανώτριας Αρχής, Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μώραλης είπε:

«Θεωρώ ότι η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, αν όχι η σημαντικότερη για τη φετινή χρονιά για τη Σούπερ Λίγκα. Υπεγράφη από 17 ΠΑΕ η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Forthnet και με τη Nova μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Στρατηγικά θα έλεγα ότι είναι μία ιδιαιτέρως σημαντική υπογραφή, μία ιδιαιτέρως σημαντική σύμβαση που δίνει διαφορετική προοπτική και στη Σούπερ Λίγκα και στα μέλη μας και μια διαφορετική προοπτική για το ποδόσφαιρο.

Αυτό που έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ότι έχουμε μια κοινή αντίληψη με τη Nova για το ποδόσφαιρό μας και μια κοινή αντίληψη και για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για το που θέλουμε να φτάσουμε το ποδόσφαιρό μας. Αυτή η συμφωνία μας δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε μακροχρόνια μέχρι τον Ιούνιου του 2017, να χαράξουμε ένα νέο πλάνο για το ποδόσφαιρο μας, όλες οι ΠΑΕ σε συνεργασία με τη Forthnet και τη Nova.


Να χαράξουμε από κοινού ένα καινούργιο πλάνο για το ποδόσφαιρο μας, να δώσουμε μία νέα προοπτική στους φιλάθλους για να μας εμπιστευτούν και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε. Είναι χαρά μας που η Nova μας δείχνει ξανά εμπιστοσύνη με την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη δύο χρόνια, αφού όπως γνωρίζετε η σύμβαση έληγε το 2015.

Εκτιμά το ποδόσφαιρο μας, εκτιμά τον ελληνικό αθλητισμό και αυτό το δείχνει έμπρακτα και πραγματικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη.

Μένει απλώς να μην μείνουμε στις υπογραφές και από εδώ και μπρος με σκληρή δουλειά και από τις δύο πλευρές, κυρίως όμως από το συνεταιρισμό μας, αλλά όπου χρειαστεί με τη συνδρομή και την Forthnet και της Nova να αλλάξουμε πράγματα, να γίνουμε καλύτεροι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, να προβάλουμε μέσα από τη Nova τα θετικά που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο μας και απασχολούν τον Έλληνα φίλαθλο. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε προς το καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ