2013-07-28 12:20:04
Φωτογραφία για «Εκλογές» στα κατεχόμενα: Μεγάλος απών το Κυπριακό
Η έκρυθμη οικονομική κατάσταση στα κατεχόμενα, φαίνεται να αλλάζει το σκηνικό και τους «παίκτες» στην προεκλογική εκστρατεία, αφού πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το οικονομικό και συγκεκριμένα η εφαρμογή του οικονομικού πρωτοκόλλου.

Αντίθετα, αίσθηση προκαλεί πως το κυπριακό βρίσκεται πολύ χαμηλά στην ατζέντα των συζητήσεων. Σε αυτούς τους ρυθμούς οι οποίοι θυμίζουν την προεκλογική εκστρατεία στην Κυπριακή Δημοκρατία διεξάγονται οι «εκλογές» στο ψευδοκράτος.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. Πενήντα έδρες στη «Βουλή» διεκδικούν πέντε πολιτικά κόμματα. Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP) με ηγέτη τον Ιρσέν Κουτσιούκ, το Δημοκρατικό Κόμμα -Εθνικές Δυνάμεις (DP-UG) του Σερντάρ Ντενκτάς, το Κόμμα Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας (TDP) του Μεχμέτ Τσακιντζί, το Κόμμα Ενωμένη Κύπρος Δυνάμεις Κοινοτικής Ύπαρξης (BKP-TVG) και το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP-BG) με ηγέτη τον Γιορκαντζιογλου. Πέραν του Κόμματος Ενωμένη Κύπρος Δυνάμεις Κοινοτικής Ύπαρξης, τα υπόλοιπα τέσσερα κόμματα εκπροσωπούνταν στην απερχόμενη «βουλή», ενώ το σύνολο των ψηφοφόρων ανέρχεται στις 173 χιλιάδες.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ