2013-07-28 18:56:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΖΑΡΝΤΙM ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ... ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ! *VIDEOS*
Φιλική νίκη με 2-0 κόντρα στη Σοσιεδάδ πέτυχε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να γνωρίζει την αποθέωση.

Στα «λιοντάρια» ποντάρουν πολλά στον Πορτογάλο τεχνικό προκειμένου να αναγεννηθεί η ομάδας τους.

«Δεν υπόσχομαι τίτλους αλλά σκληρή δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, αλλά και οι παίκτες του γνώρισαν την αποθέωση κατά την παρουσίαση του φετινού ρόστερ της στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», πριν από τον αγώνα με τους Ισπανούς, σε ειδική τελετή που έγινε με τον κόσμο να χειροκροτεί στα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος αποθεώνοντας τον!

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήρθατε. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλους αλλά σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Πάνω απ’ όλα να τιμήσουμε την φανέλα της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά για την Σπόρτινγκ και σας ζητάμε να γίνετε ο 12ος ποδοσφαιριστής του συλλόγου», είπε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Στη συνέχεια οι παίκτες του έφτασαν στη νίκη με 2-0 με γκολ από τους Μαουρίτσιο (21’) και Αντριέν (56’).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ