2013-07-28 20:46:06
Φωτογραφία για Τι λένε Παυλόπουλος-Κακλαμάνης για την απάντηση Παπανδρέου
Με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews με τίτλο: «Σε λίστα του ΣΔΟΕ το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου» και την αντίδραση του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ανέφερε στον realfm 97,8 «Να το πω απλά... Ετσι συνήθισε ο κ. Παπανδρέου. Με αυτό τον τρόπο συνήθισε να πορεύεται χρόνια ολόκληρα. Χωρίς να δέχεται κανέναν έλεγχο, να είναι κήνσορας, τιμητής των πάντων», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Αλλά βλέπετε, έχει αυτή την αντίδραση. Ποιος τώρα; Ο άνθρωπος που άμα δείτε, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το έζησα στο πετσί μου ως μέλος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, περιφερόταν ανά την υφήλιο διασύροντας τη χώρα του».

Και σημείωσε: «Δεν έχει συνηθίσει την κριτική και σ’ αυτό να πω την αλήθεια τον καλόμαθαν κι όλοι εκείνοι, από πλευράς Τύπου, οι οποίοι την εποχή ακριβώς που ήταν αντιπολίτευση και έπρεπε οπωσδήποτε να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, την εποχή εκείνη, δεν υπήρξε κατηγορία για κατηγορία του κ. Παπανδρέου όσο κι αν ήταν αστήρικτη που να μην την στηρίξουν. Και βεβαίως ήταν εκείνοι οι οποίοι τον στήριξαν επίσης με το “λεφτά υπάρχουν” για να πάρει την κυβέρνηση και να εξαπατήσει πολιτικώς τον ελληνικό λαό». ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ realfm 97,8.


Ν. Κακλαμάνης: Η απάντηση πρέπει να έρθει από το ΥΠΟΙΚ

«Είναι αυτονόητο να γίνονται τέτοιοι έλεγχοι. Σας υπενθυμίζω ότι και το όνομα το δικό μου, με φωτογραφία, ήταν πρωτοσέλιδο στη Realnews, όταν είχαν βγει κάποια ονόματα. Ελέγχθηκαν μια χαρά», δήλωσε στον realfm 97,8 ο Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή το πρωτοσέλιδο της Realnews.

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε δημόσια πρόσωπα και τέτοιου είδους ιδρύματα σημειώνοντας: «αν δεν κάνω λάθος παρόμοιο ρεπορτάζ είχε υπάρξει πριν λίγους μήνες και για το Ιδρυμα Κ. Καραμανλής».

Οσον αφορά την αντίδραση του τέως πρωθυπουργού ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Νομίζω ότι αυτό είναι λάθος. Η απάντηση πρέπει να έρθει από το υπουργείο Οικονομικών. Όποια και να είναι αυτή. Δεν νομίζω ότι το ρεπορτάζ καταλήγει ότι υπάρχει πρόβλημα. Λέει ότι ελέγχεται».
euro2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ