2013-07-28 21:20:03
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ : ΗΡΘΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΙΤΛΟΥΣ!
Ορεξάτος για τίτλους ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του πως ξέρει την πίεση που υπάρχει, αλλά δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία του στους ερυθρόλευκους.

Το ντεμπούτο δεν ήταν νικηφόροο, ωστόσο ο Τζόελ Κάμπελ έχει έρθει... ορεξάτος στο Θρύλο και έτοιμος να κατακτήσει τίτλους. Ο Κοσταρικανός φορ αποτελεί βασικό θέμα στον Τύπο της χώρας του και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για τίτλους.

«Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους και επιπλέον για να παίξω στο Champions League. Θέλω να κάνω καλή χρονιά, σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει».

Μάλιστα, ο 21χρονος εξτρέμ τόνισε πως η έλευσή του στον Ολυμπιακό θα τον βοηθήσει και στην Εθνική. «Στο ισπανικό πρωτάθλημα υπάρχουν μόνο δύο ομάδες, δεν είναι μυστικό άλλωστε, και εγώ είμαι παίκτης που θέλει να παίζει σε ομάδες πρωταγωνίστριες, που διεκδικούν τίτλους. Νομίζω οτι εδώ το επίπεδο μου θα βελτιωθεί αρκετά, Θεού θέλοντος» και πρόσθεσε:

«Αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να με εκτοξεύσει. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, υπάρχει πολλή πίεση και πως είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα».

Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, είπε οτι «Να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω αν είναι δυνατό ή όχι. Έχω παίξει σε ένα πρωτάθλημα, όπως το γαλλικό, που ήταν σκληρό, οπότε δεν μ` απασχολεί ιδιαίτερα».

Για την ατμόσφαιρα που βρήκε στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι μια ωραία παρέα, με ποιοτικούς παίκτες και αυτό είναι ό,τι πρέπει για να νιώσω άνετα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ