2013-07-28 21:34:05
Φωτογραφία για «ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ...»
Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό του επί γερμανικού εδάφους, γνώρισε την ήττα με 4-1 από τη Χόφενχαϊμ και δεν μπόρεσε να βγάλει στο γήπεδο τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα κόντρα στην Στουτγάρδη στο ματς της περασμένης Παρασκευής.

Αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων, μετά από την ήττα με τη Χόφενχαϊμ, είναι πως η ομάδα για αυτό δίνει δυνατά φιλικά, έτσι ώστε να εντοπίζονται οι αδυναμίες και από εκεί και πέρα να διορθώνονται τα λάθη.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", αναφέρουν και κάτω από ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στον αγώνα που δώσαμε με την Χόφενχαϊμ φάνηκε ότι η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη και εκτός αυτού οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες για ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από το προηγούμενο ματς που δώσαμε με την Στουτγάρδη που είχε η ομάδα και ένα ταξίδι οκτώ ωρών. Έγιναν όμως και λάθη στο παιχνίδι! Για αυτό κάνουμε δυνατά ματς, ώστε να βγαίνουν στην επιφάνεια τα λάθη και οι αδυναμίες. Έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι την κρίσιμη στιγμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ