2013-07-28 22:54:03
Φωτογραφία για «ΕΣΚΙΣΑΝ» ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ!
«Έσκισαν» οι Βαυαροί στην φετινή ψηφοφορία του περιοδικού «Kicker» που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", με κορυφαίο των… κορυφαίων τον Σβαϊνστάιγκερ και μακράν προτιμότερο προπονητή των Χάινκες.

Τον τίτλο του καλύτερου, σύμφωνα με Γερμανούς δημοσιογράφους, φέρει ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, στην παραδοσιακή ψηφοφορία του περιοδικού, η οποία διεξάγεται για 54η σεζόν.

Ο διεθνής μέσος των Βαυαρών ψηφίστηκε από 92 δημοσιογράφους -στο σύνολο των 526- για την απόδοσή του την χρονιά που ολοκληρώθηκε, τόσο με την Μπάγερν Μονάχου όσο και με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Με 87 ψήφους ακολούθησε ο Φρανκ Ριμπερί, ενώ τρίτος με 85 ψήφους αναδείχτηκε ο Τόμας Μίλερ.

Βαυαρική «κυριαρχία» έδειξε πάντως η προτίμηση των Γερμανών δημοσιογράφων, αφού οι πρώτες 15 θέσεις καταλαμβάνονται από 9 ποδοσφαιριστές τις Μπάγερν.

Πέντε είναι οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ στους πρώτους 15, με τον πρώτο να βρίσκεται στην 4η θέση -Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι- ενώ την πρώτη 15άδα συμπληρώνει ο Στέφαν Κίσλινγκ της Λεβερκούζεν.

Όσον αφορά τον προπονητή της χρονιάς, ο Γιούπ Χάινκες κατατρόπωσε τους υπόλοιπους με 383 ψήφους στην τελευταία σεζόν της καριέρας του, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια πρωταγωνιστεί στην ψηφοφορία συγκέντρωσε μόλις 19.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ