2013-08-05 16:23:44
Φωτογραφία για Αντώνης Σαμαράς για ΦΠΑ: Πάλι σας κοροιδέψαμε μ@λάκες...!!!
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, με τα αποτελέσματα της επικοινωνιακής πολιτικής της ΝΔ όσο αφορά τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%,  

εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αντώνης και το επιτελείο του λοιπόν, μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων με την τρόικα, κατόρθωσαν να προχωρήσουν στην πολυσυζητημένη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, η οποία θα εφαρμοστεί πιλοτικά το μήνα Αύγουστο.

Η επιλογή του Αυγούστου, δεν ήταν τυχαία. Ο Αντώνης γνωρίζει, πως ελάχιστες επιχειρήσεις θα προσάρμοζαν τις τιμές τους στο νέο ΦΠΑ, τον καλύτερο για αυτές μήνα του έτους.

Είναι η ευκαιρία τους να ρεφάρουν. Να πληρώσουν τα χαράτσια. Τους δυσβάσταχτους φόρους. Είναι ο μήνας, όπου η ελληνική αγορά, χρειάζεται τη λιγότερη τόνωση.

Ο Αντώνης προσπάθησε, αλλά οι Έλληνες δε συμμορφωθήκαμε. Δε λειτουργήσαμε υπεύθυνα, όπως μας προέτρεψε να κάνουμε το νέο τηλεοπτικό σποτάκι της νέας δημοκρατίας.

Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ιδιοκτήτης πιτσαρίας στην Αμερική, που το όνομα του αρχίζει από "Α", φοράει γυαλιά και έχει μηδέν ένσημα, δήλωσε:

"Μου το έλεγαν, αλλά δεν το πίστευα. Τελικά είναι πιο εύκολο απ'ότι περίμενα. Είναι σαν να έχω ένα μαγικό ραβδί και να σας κάνω ο,τι θέλω".

Tyler Durden

Πηγή: Αντώνης Σαμαράς για ΦΠΑ: "Πάλι σας κοροιδέψαμε μ@λάκες". - RAMNOUSIA
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ