2013-08-05 21:11:04
Φωτογραφία για Αντιμέτωπες στο δικαστήριο για το... μπαλωτάρισμα, οι δύο οικογένειες
Στο ακροατήριο φθάνει η υπόθεση των πυροβολισμών, στις 24 Αυγούστου του 2010, μεταξύ μελών δύο γνωστών οικογενειών. Τις δύο οικογένειες, από τα Ανώγεια και το Φόδελε, χώριζαν διαφορές που μετρούσαν χρόνια, ωστόσο δεν ήταν παρά πριν 3 χρόνια που έγινε η έκρηξη και μάλιστα...

εν κινήσει!

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου παραπέμπονται να δικαστούν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο επτά άτομα ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, με τους πέντε από τη μία πλευρά, ωστόσο, να αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον Αύγουστο του 2010, ένας από τη μία οικογένεια είδε τα δύο μέλη της άλλης οικογένειας σε φανοποιείο του Ηρακλείου. Αμέσως ειδοποίησε τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του, με αποτέλεσμα πέντε άτομα, στο 6ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Μοιρών, να πυροβολούν εναντίον των δύο - ενός 56χρονου και του 27χρονου γιου του από τα Ανώγεια. Μάλιστα ο 56χρονος, ως και σήμερα, φέρει στο πρόσωπο, σημάδια από τους πυροβολισμούς.


Το Συμβούλιο Εφετών παραπέμπει και τους 7 για το μεταξύ τους επεισόδιο, ωστόσο οι πέντε διώκονται για το κακούργημα. Πρόκειται για τρία αδέρφια 33, 27 και 26 ετών, σήμερα, τον 28χρονο ξάδερφό τους καθώς και έναν 41χρονο συγχωριανό τους.

Οι πέντε θα δικαστούν, σε ημερομηνία και τόπο που θα ορίσει η Εισαγγελία Εφετών, για απόπειρα ανθρωποκτονιάς κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία, ενώ ο 56χρονος και ο 27χρονος για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ