2013-08-06 00:27:08
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ!
Στην περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη επικεντρώνεται ο Ολυμπιακός, που θέλει να πραγματοποιήσει, τουλάχιστον, μια μεταγραφή νεαρού Έλληνα μπασκετμπολίστα με προοπτική.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τα κενά στο ρόστερ τους και θέλουν να προσθέσουν, τουλάχιστον, ένα μικρό σε ηλικία παίκτη σαν επένδυση για το μέλλον. Τον 19χρόνο πάουερ φόργουορντ, που αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ του Ταλίν, γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής του Ολυμπιακού, από την παρουσία του στον πάγκο του Αμαρουσίου την σεζόν 2009-10.

Τότε ο Αγραβάνης αγωνιζόταν στην παιδική ομάδα των «κιτρινόμαυρων» και έδειχνε ότι έχει μπροστά του πολύ μέλλον. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο, για να αποκτήσουν τον 19χρόνο πάουερ φόργουορντ, πρέπει να συμφωνήσουν πρώτα με τον Πανιώνιο, που έκανε δικό του τον Αγραβάνη το περασμένο φθινόπωρο και έχει συμβόλαιο μαζί του για τρία ακόμη χρόνια. Οι «κυανέρυθροι», μάλιστα, ποντάρουν πολύ στον Μαρουσιώτη διεθνή παίκτη και σκοπεύουν να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα τους την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Στον Πειραιά, πάντως, θέλουν να «κλείσουν» σύντομα την υπόθεση του 19χρόνου πάουερ φόργουορντ και να μην εξελιχθεί σε «σήριαλ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ