2013-08-06 01:10:11
Φωτογραφία για Το τρομακτικό χρέος ενός αναγνώστη σε δίκτυο τηλεφωνίας....
Έγινε και αυτό ! Κάναμε διακοπές στη Σύρο όταν χτύπησε το κινητό μου.Ήταν η εταιρία συναγερμού που με ειδοποίησε ότι ξαφνικά το υπερσύγχρονο σύστημα συναγερμού έπαψε να στέλνει σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων.

Φύγαμε οικογενειακώς για την Αθήνα και επιστρέψαμε σήμερα.

Παίρνω στο τηλέφωνο τη HOL και τι μου λένε ;

"Σας κόψαμε το τηλέφωνο για 32 ευρώ" !

Ασφαλώς και άρχισα να ουρλιάζω στο τηλέφωνο από αγανάκτηση που εν μέσω θέρους,5 Αυγούστου και για 32 ευρώ χρωστούμενα τα οποία σημειώνω ότι εδώ και είκοσι μέρες λείπαμε από το σπίτι , έκοψαν το τηλέφωνο !

Απίστευτο και όμως αληθινό από τους κρετίνους που αποφάσισαν ότι ένα σύστημα αποφασίζει ότι θα μας κόψει το τηλέφωνο επειδή δεν πληρώθηκαν 32 ευρώ,όσο δηλαδή δύο μερίδες φαγητό, μία χωριάτικη σαλάτα και μία μπύρα !

Οι άνθρωποι δεν πάνε καλά εκεί στη Hol.

Η ζέστη και ο αέρας πείραξε σοβαρά τους εγκεφάλους τους ενώ προφανώς έχουν την εντύπωση ότι για την επανασύνδεση θα πρέπει να πληρώσω άλλα πέντε (5) ευρώ.


Βρε γελοίοι , τα σπασμένα των διακοπών θα τα πληρώνουμε εμείς για ένα χρέος 32 ευρώ ; Για πολλαπλασιάστε 5 ευρώ επί ις κομμένες συνδέσεις για επανασύνδεση και θα δείτε ότι το ποσό που βγαίνει καλύπτει τη μισθοδοσία του προσωπικού τους ή μέρος της.

Αν δεν μου ζητήσουν συγνώμη και αν δεν μου δώσουν τουλάχιστον άλλους δύο μήνες δωρεάν δύο τηλέφωνα που έχω στη HOL,έφυγα !

Πλέον κανένας συμβιβασμός με εταιρίες που διευθύνουν γελοίοι και που δεν καταλαβαίνουν ότι τουλάχιστον τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα πρέπει να μην εξαντλούν την "αυστηρότητα" τους σε πελάτες τους για ευτελή ποσά.

Ντροπή τους .

Και επειδή φοβήθηκα ,αύριο το πρωί θα καταθέσω το τρομερό ποσό των 32 ευρώ για να χαρούν και οι διοικούντες την Hellas On Line , τρομάρα τους σαν δε ντρέπονται λίγο οι ξεφτίλες .

Άφησαν σπίτι ακάλυπτο από συναγερμό επειδή ο ιδιοκτήτης δηλαδή εγώ που σημειώνω πάλι ότι έλειπα διακοπές εδώ και είκοσι μέρες ,για 32 ευρώ.

Αν είναι να έχουμε τέτοιες εταιρίες καλύτερα να κλείνουν και να τις πάρουν ακόμα και οι εσκιμώοι επενδυτές.Τόσο άχρηστοι είναι όσοι τις διοικούν .

32 ευρώ και τηλέφωνο νεκρό !

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ